Cars & Bikes

Zien: Ken Block drift als een malle met Audi RS Q e-tron op sneeuw

Audi Rs Q e-tron sneeuw

Tijdens de GP Ice Race zien we heel wat pareltjes voorbijkomen. Ook driftkoning Ken Block liet zich zien. Hij scheurde met een brute Audi RS Q e-tron door de sneeuw. Dat levert hele mooie beelden op!

Audi RS Q e-tron maakt zijn debuut in de sneeuw

De splinternieuwe Audi RS Q e-tron heeft al een mooie tijd bij de Dakar Rally achter de rug. Het team van Audi won namelijk se special stages met de wagen. Tijd om de rallyauto eens op een andere ondergrond te testen. Daarom nam Audi de RS Q e-tron mee naar de sneeuw om het op een ander werelddeel onveilig te maken.

View post on Instagram
 

Ken Block had de tijd van zijn leven in de rallyauto

In Oostenrijk liet de Audi RS Q e-tron zich voor het eerst zien na de puike prestatie tijdens het rallyseizoen, en hoe! Driftkoning Ken Block nam plaats achter het stuur en verzorgde een ware show met de hybride rallycar. Niet alleen de auto heeft ervan genoten, maar de bestuurder ook: “De rondjes in de Audi RS Q e-tron waren een fantastische ervaring, ondanks dat de auto zich waarschijnlijk meer thuis voelt in de woestijn dan op sneeuw,” verklaarde Block.

Als een vis in het water

Ken Block had niet lang nodig om te wennen aan de rallywagen, zelfs niet in de sneeuw: “Hij had maar drie bochten nodig om volledig op snelheid te komen,” aldus instructeur en navigator Mattias Ekström. Benieuwd naar de flitsende beelden? Check dan de video van hieronder:

Watch on YouTube

Zijn deze stunts met de Audi RS Q e-tron in de sneeuw nog niet dik genoeg voor jou? Bekijk dan deze motorcrosser die onlangs van een bizar hoge klif afsprong met een parachute. De beelden zijn echt bizar.