Om je optimaal voor te bereiden op de ‘dag des oordeels’ heeft Atlas Underground Survival Shelters de perfecte bunker ontworpen.

Atlas Underground Survival Shelters

Al meer dan 60 jaar is Atlas bezig met het ontwerpen en bouwen van bunkers om je te beschermen tegen nucleaire bommen, zombies, virusplagen, presidenten of alles waar je bang voor moet zijn. De kans is groot dat je het bedrijf afgelopen jaren op tv voorbij hebt zien komen. Deze buisvormige bunkers zijn de enige bunkers die zijn getest tegen een nucleaire bom (door het U.S. legerkorps van ingenieurs in 1959.) Bovendien wordt deze bunker door bijna ieder survival programma op tv aanbevolen.

Naast de veiligheids-garagantie die deze schuilkelder biedt, kun je er ook comfortabel leven. Dankzij voldoende ruimte, bedden, een wasruimte, toilet, douche en een koelkast kun je er gemakkelijk met het hele gezin wonen. Verder is er genoeg ruimte ondergronds voor essentiële overlevingsvoorraden als eten, water en whiskey. Vind jij een bunker ietwat overdreven, maar wil je toch goed voorbereid op pad gaan? Dan is deze survivalkit wellicht iets voor jou!

 

ondergrondse-bunker-gewoonvoorhem1 ondergrondse-bunker-gewoonvoorhem- ondergrondse-bunker-gewoonvoorhem-1