Nu we weer even moeten wachten op een nieuw seizoen van Temptation Island zijn er gelukkig genoeg andere shows. Netflix komt nu met een nieuwe liefdesserie: Are You The One? En dat is misschien nog wel lekkerder kijkvermaak.

Are You The One? op Netflix

Temptation-fans opgelet. Nu er geen Nederlandse liefdesdrama’s op tv zijn wordt het tijd voor iets nieuws. Netflix helpt hier een handje bij door de eerste 2 seizoenen van hun serie Are You The One? online te zetten. De bedoeling van dit programma is simpel: 10 mannen en 10 vrouwen zitten in één huis, ze zijn door middel van een team van psychologen, matchmakers, data-analisten en familie gekoppeld aan een juiste partner.

Er is voor iedereen dus één perfecte match op het eiland. Aan hun dus de taak om erachter te komen wie zijn of haar match is. Natuurlijk gaat dit allemaal niet van een leien dakje en zorgt dit voor spanning en discussies in het huishouden. Gepaard met lastige situaties en mensen die verliefd worden op de verkeerde persoon betekent het alleen maar meer drama.

Reality-spelprogramma vol ordinaire drama

Het uiteindelijke doel is om ieder persoon aan zijn ideale match te koppelen. Mocht dit de deelnemers lukken mogen zij 1 miljoen dollar onderling verdelen. Gelukkig is het niet het geval dat ze de hele dag gaan zitten vergaderen wie er nou bij wie moet horen, maar trekken ze er ook nog op uit en doen ze allerlei activiteiten. Zelfs in de trailer van de serie is al goed te zien dat mensen jaloers worden en niet weten waar ze aan toe zijn. Ken je het spelletje Mastermind van vroeger nog? Dit is de real-life liefdesversie ervan.

Are You The One?

Kijkcijfer kanonnen

Dat romantiek en drama gigantisch goed scoort is een geheim meer na Love Island, Temptation Island, Ex On The Beach en nog veel meer. Netflix pikt hier nu dus ook een goed graantje van mee door twee seizoenen van Are You The One? te releasen. Of het ook daadwerkelijk zo goed is als de competitie geven wij geen antwoord op, daar mag je jouw eigen invulling aan geven.