Dit appartement genaamd ‘Hong’s House’ in Kaohsiung, Taiwan, is omgebouwd tot de fraaie mancave. Het Taiwanese designbureau HAO heeft een hoge dosis mannenklasse toegevoegd aan een ruimte  wat eerst een doorsnee appartement was. De volledige ruimte is gestript tot aan de bakstenen muren voor een industrieel effect. Ook zijn er toffe Marvel accenten, lederen en betonnen meubels toegevoegd wat er een industrieel geheel van maakt! De schitterende parketvloer komt in deze ruimte goed tot zijn recht.

Inspiratie voor de mancave

Het appartement is geïnspireerd  op de reizende man. Zo zie je dat terug in de keuken, waar een bar is gemaakt van oude vliegtuigonderdelen. Wie zijn Marvel superhelden goed kent, wordt aangenaam verrast in de rondleiding hieronder.

gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 8 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 2 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 5 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 6 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 3 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 7 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 1 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 9 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 10 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel 11 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel1 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel2 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel3 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel12 gewoonvoorhem huis-taiwan-Mancave-reizen-marvel11