Entertainment

Anne Hathaway is 37, maar heeft nog geen klein rimpeltje

anne hathaway

Anne Hathaway kennen we als prachtige actrice waarin ze in grote films een rol heeft en daar prijzen voor wint. Ze is nu 37 jaar oud en de rollen blijven nog steeds binnenstromen. De maatschappelijk betrokken powervrouw hoeft zich niet te vervelen. Dat ze de 40 nadert is niet aan haar af te zien, want ze ziet er nog uit alsof ze in de twintig zit.

Anne Hathaway, prijswinnares van formaat

Één van de eerste grote films waarin Anne Hathaway speelt is The Princess Diaries, uit 2001. Hierin speelt ze een jonge meid die erachter komt dat ze een prinses is. We kunnen wel zeggen dat haar personage niet erg modebewust was aan het begin van de film, maar ze komt er beeldschoon uit. En zoals we haar zien op het eind van die film, kennen we haar al jaren.

View post on Instagram
 

Na verschillende grote rollen heeft ze ook prijzen gewonnen. Zo werd ze in 2009 genomineerd  bij de Oscars voor beste vrouwelijke bijrol voor de film Rachel Getting Married. Die prijs won ze toen niet, maar een paar jaar later, in 2013, alsnog wel. Toen kreeg ze hem voor haar rol in Les Misérables.

Geliefd als Catwoman

Één van de meest sexy rollen die Anne Hathaway heeft gehad is als die van Catwoman in The Dark Knight Rises uit 2012. Hier is ze een bondgenoot van Batman, maar wordt ze nooit echt bij de naam van Catwoman genoemd. Wel doet het strakke pak dat ze aan heeft sterk denken aan een kat. Ook heeft het karakter van Anne Hathaway de naam van het alter ego van Catwoman: Selina Kyle. Met deze rol is de actrice in de spotlights komen te staan als sexy agente die ook in actiefilms een spetterende rol kan spelen.

Maatschappelijk betrokken

Op het Instagram-profiel van Anne Hathaway zien we hoe maatschappelijk betrokken ze is. Anders dan andere bloedmooie actrices heeft ze op social media weinig mooie plaatjes van zichzelf. Ze probeert dit podium eerder te gebruiken voor maatschappelijke problemen en dingen waarvan zij vindt dat die meer aandacht verdienen dan zijzelf. Toch zien we op de paar foto’s die ze van zichzelf deelt een jonge vrouw, waarvan je haar niet zou schatten op 37 jaar oud.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram