Actueel

Zien: Boze ex-vriendin hackt Twitter-account bokskampioen en deelt opmerkelijke beelden

andy ruiz jr

Bokser Andy Ruiz Jr. is een voormalige wereldkampioen in het zwaargewicht boksen en ook bij de kampioen gaat het wel eens fout. De 33-jarige zag op Twitter beelden voorbij komen die van zijn eigen account afkomstig waren. Saillant detail: de Mexicaan had de beelden niet zelf geplaatst. Zijn account bleek gehackt te zijn door zijn ex-vriendin ...

‘Ik wil laten zien hoe mijn leven naast de vechtsport echt is’

Dat is wat er geschreven stond op de Twitter-pagina van Andy Ruiz. In de opmerkelijke tweet stond er ook ”Ik hou ervan om codeïne te drinken en om de hele dag groene toppen te roken. Ook bestel ik graag dames van lichte zeden.” Op het filmpje was te zien hoe Ruiz twee grote zakken groene toppen vasthoudt en ermee poseert. Verder is er ook een foto waarop de Mexicaan een injectie in de arm krijgt. Zo wordt er niets gevonden bij dopingcontroles.

Bekijk de opmerkelijke beelden hier. 

Andy Ruiz gehackt door ex-vriendin

Het Twitter-bericht werd niet veel later offline gehaald. Andy zijn account bleek gehackt te zijn door zijn ex-vriendin. Dat bevestigde hij zelf in een video. ”Ze is gewoon boos, omdat ik gelukkig ben met een andere vrouw. Wat een kwaadaardig persoon. Ze probeert mijn carrière te ruïneren. Maar God heeft nog grootse plannen met mij…”

Nu is de vraag of de wraakactie gevolgen gaat hebben voor de carrière van de topbokser. Zo staat er op 22 juli een mooie partij op de planning; Andy Ruiz jr. tegen Tyson Fury, waarin Fury zijn WBC-titel verdedigt. Dat is bevestigd door de promotor Eddie Hearn. Het wordt afwachten of de Mexicaan ook tegen Tyson Fury kan stunten, net zoals hij tegen Antony Joshua deed vier jaar geleden.

View post on Twitter

Eerste Mexicaanse wereldkampioen

Andy Ruiz Jr. is geen onbekende in de bokswereld. Zo heeft hij Antony Joshua zijn eerste nederlaag gegeven en daarmee werd Ruiz de eerste Mexicaanse wereldkampioen ooit bij de zwaargewichten. Niet veel later wist Antony Joshua de rematch te winnen waardoor Ruiz zijn wereldtitel kwijtraakte.