Al geruime tijd volgt een cameraploeg het dagelijkse leven van André Hazes. In de documentaire ‘Crossroads’ krijgen we een kijkje achter de schermen bij de familie Hazes. Het was nog niet duidelijk waar de docu op te zien zou komen, tot nu. Videoland heeft namelijk een flink bedrag overgemaakt naar André Hazes voor de rechten van de documentaire.

Het roerige leven van André Hazes

Een Hazes blijft een Hazes. Het leven van André Hazes (jr.) gaat niet over rozen. De laatste tijd heeft de volkszanger te maken met een burn-out en ook zijn liefdesleven loopt alles behalve soepel. Dan is hij weer met Monique en tussendoor ligt-ie met anderen in bed! Allemaal leuk voor de camera’s natuurlijk. Daarom is de documentaire van André Hazes nu ook voor een megabedrag gekocht door Videoland. Daarmee slaat kleine Dré een flinke klapper.

Op zoek naar zichzelf in New York

Op dit moment zoekt André Hazes zijn rust in New York. Of dat de beste plek is om tot rust te komen, vragen we onszelf af. Maar goed: zijn vriendin Monique en zoontje André zijn hem gevolgd en vertoeven nu heerlijk aan de andere kant van de oceaan. Wat ze daar precies aan het doen zijn, krijgen we binnenkort allemaal te zien in de nieuwe documentaire van André Hazes op Videoland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Documentaire ‘Crossroads’ van André Hazes binnenkort op Videoland

Videoland heeft aangekondigd dat de documentaire van André Hazes, genaamd ‘Crossroads’ naar het streamingplatform komt. In aanloop van de release is de zanger zo’n anderhalf jaar gefilmd. Hierin krijgen we dus een kijkje in zijn roerige leven. Wanneer de documentaire verschijnt, is nog niet bekend. Waarschijnlijk kunnen we hem wel voor het eind van dit kalenderjaar verwachten.

Hazes kan flink cashen

Door zijn burn-out heeft André Hazes tientallen optredens moeten afzeggen. Het geld heeft hij op dit moment dus goed nodig. Dan komt het goed uit dat Videoland naar verluid maar liefst €250.000,- heeft betaald voor de documentaire. Dan kan hij er weer even mee vooruit.