André Hazes verwent zichzelf met een nieuwe auto; een Porsche Panamera Sport Turismo welteverstaan. Daar doet de zanger vast hoofden mee draaien als ‘ie langsrijdt.

André Hazes ‘leeft z’n eigen leven’

Om in de zangteksten van vader André te praten: André Hazes ‘leeft z’n eigen leven’. En dat leven heeft verdomd veel weg van een real-life soap. In een roerige periode cancelde hij al zijn boekingen, sloot hij zich af van de buitenwereld en nam ‘ie tijd voor zichzelf. Vele vakanties (en vriendinnen) later is de zanger weer terug van weggeweest. En deze terugkomst besloot André Hazes gelijk te vieren met een nieuwe auto: een Porsche Panamera Sport Turismo.

Cadeautje of met ‘bloed, zweet en tranen’ voor elkaar gebokst?

André Hazes besloot onlangs een bezoek te brengen aan Porsche Centrum Eindhoven. Daar liet de zanger zich een Porsche Panamera Sport Turismo aanmeten. “Ready for his next Destination. Met veel plezier mochten wij André vandaag verwelkomen in de showroom van Porsche Centrum Eindhoven. Wij feliciteren Andre met zijn nieuwe Porsche Panamera Sport Turismo. Sportief, veilig en comfortabel naar al je aankomende shows! Enjoy André!”, schrijft de autodealer uit Eindhoven. De kans bestaat dat de nieuwe auto van André Hazes onderdeel is van een sponsordeal, maar dat blijft giswerk. Saillant detail: de auto van Rolf Sanchez komt ook bij de Brabantse autozaak vandaan.

Specificaties van de nieuwe auto van André Hazes

De Porsche Panamera Sport Turismo is een wagen van formaat. De vierwielaangedreven auto van André Hazes heeft een benzinemotor en heeft een maximum vermogen van 550 pk en een maximum koppel van 770 Nm. Daarmee snelt de bolide in 3,8 seconden naar 100 kilometer per uur. De topsnelheid van deze sportbak is maar liefst 304 kilometer per uur. Nieuwprijs? Een slordige 220.000 euro.