Met zo’n 50 duizend volgers zou deze prachtige verschijning tussen al het schoonheidsgeweld op het internet bijna onopgemerkt aan je voorbij gaan. Gelukkig kwamen wij deze mooie dame tegen en delen we een paar van haar fijne foto’s met jullie. Dit is de 28-jarige Sabine Schendstok.

 

Sabine Schendstok

Deze prachtige dame is geboren in Rotterdam, maar heeft een groot deel van haar leven in de hoofdstad gespendeerd. De brunette is door haar vele reizen bijna een nomade te noemen. Waar ze de afgelopen jaren ze regelmatig aan de andere kant van het water te vinden voor modellenwerk in Londen, heeft ze ook een lange tijd in Mexico gewoond.

Een groot geluk voor ons, want al dat reizen door (soms) tropische landen, heeft een hele lading bikinifoto’s tot gevolg. Sabine Schendstok is goed bevriend met Lindsey van der Hoeven, een andere Rotterdamse schoonheid.

 

Geluk in de liefde

Tuurlijk gaan van de foto’s van Sabine menig mannenharten kloppen, maar Sabine heeft al een tijd geleden de liefde van haar leven gevonden en is afgelopen jaar verloofd. Dat neemt uiteraard niet weg dat we met bewondering naar Sabine, model van eigen bodem mogen kijken: