Travel

Amerikaan bespaart bijna $ 2 miljoen op vluchten nadat hij ruim 30 jaar geleden een ‘lifetimepass’ kocht

Amerikaan lifetimepass

We weten dat vliegen tegenwoordig erg duur is. Een Amerikaan, die overigens nogal veel vliegt, zinspeelde daar zo'n 30 jaar geleden slim op in, door een heuse 'lifetimepass' van United Airlines te kopen. Dat heeft hem vandaag de dag al zeker $ 2 miljoen bespaard.

Amerikaan die in 1990 ‘lifetimepass’ kocht, heeft al $ 2 miljoen bespaard op vluchten

Het gaat hier om Tom Stuker uit New Jersey, die in 1990 $ 290.000 betaalde voor een ‘lifetimepass’ bij de Amerikaanse vliegmaatschappij United Airlines. Dat klinkt wellicht als een bizar bedrag, maar alleen in 209 vloog Tom al liefst 373 keer. Tom heeft dat bedrag van $ 290.000 er dan ook allang uitgehaald. Hij zou inmiddels zelfs een bedrag van $ 2 miljoen hebben bespaard. In die 34 jaar vloog de Amerikaan zeker 37 miljoen kilometer. Inmiddels heeft hij meer dan 100 landen gezien, en heeft hij meer dan 120, zoals hij het zelf noemt, huwelijksreizen gemaakt met zijn vrouw.

View post on Twitter

Tom zou zelfs de meest reizende persoon ter wereld zijn. Indrukwekkend!

Tips van een professional

Tom kunnen we dan ook wel bestempelen als een echte vliegprofessional. Hij heeft dan ook een aantal tips om je vliegreis wat comfortabeler te maken. Ten eerste doet hij altijd alsof hij de stewardess persoonlijk kent, vaak de eerste die hij simpelweg ziet. Daardoor zou je een betere kans kunnen krijgen op een VIP-behandeling. Wij vragen ons af of dit echt werkt. Ook geeft hij als tip om nooit bagage voor het ruim in te checken, omdat dit alleen maar tijd kost.

Wat hij het meest vervelend vindt aan boord? Dat is iets wat we allemaal wel herkennen: luidruchtige mensen. Gesprekken die je letterlijk kunt horen, huilende baby’s… het is een flinke ergernis.

Bron: FHM