Entertainment

Blonde racesensatie Amanda Sorensen is een grote hit op het circuit én Instagram

Amanda Sorensen

Als je denkt dat Max Verstappen de racewereld in vervoering brengt, wacht dan tot je de Amerikaanse sensatie op het circuit ziet – Amanda Sorensen. Deze 20-jarige schone is niet alleen een lust voor het oog; ze is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden, momenteel aan de top in zowel de Formula Drift- als de Extreme E-racecircuits.

Amanda Sorensen timmert hard aan de weg

Amanda Sorensen baant zich een weg als een van de veelbelovendste racetalenten van onze tijd. Afkomstig uit Denemarken, maakt ze indruk in twee verschillende racecompetities – Formula Drift en Extreme E. In Formula Drift scheurt ze in een BMW voor het Sorensen Motorsports-team, waar ze een van de twee vrouwelijke coureurs vertegenwoordigt. In de offroad-raceserie Extreme E bundelt ze de krachten met mederacer RJ Anderson, waar ze rijdt voor Chip Ganassi Racing in een GMC Hummer EV.

Sensatie op sociale media

Deze 20-jarige Amanda Sorensen gaat niet alleen over snelheid en adrenaline. Buiten het circuit trekt Amanda de aandacht met maar liefst 1,5 miljoen volgers op Instagram. En geloof ons, even scrollen door haar foto’s laten zien waarom. De in Las Vegas wonende coureur weet racetalent perfect te combineren met onweerstaanbare charme.

Stel je nu een toekomst voor waarin deze snelheidsduivel het circuit deelt met Max Verstappen. Nou, dat zouden we zeker niet erg vinden. Of ze nu haar motor opvoert of glimpen van haar leven deelt op de gram, Amanda Sorensen is een veelzijdige kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Bekijk hieronder enkele van haar verbluffende foto’s:

View post on Instagram