Entertainment

Kijkvoer: Amanda Holden (52) heeft weinig om het lijf op nieuwe Instagram-foto

amanda holden

Amanda Holden, de veelzijdige ster van Britain's Got Talent, heeft fans buiten adem gelaten met haar recente verbluffende bikinifoto's. De 52-jarige schoonheid toonde haar ongelooflijke lichaam tijdens een zonovergoten familievakantie met haar man Chris Hughes en hun dochters, Hollie en Lexi.

In het kort: Wie is Amanda Holden?

Amanda Holden is een Engelse mediapersoonlijkheid, actrice en zangeres, het meest bekend als jurylid van Britain’s Got Talent. Geboren in 1971, ontwikkelde ze al op jonge leeftijd interesse in acteren en musicaltheater. Holden heeft een veelzijdige carrière, met tv-credits waaronder The Grimleys, Kiss Me Kate en Wild at Heart. Ze heeft ook verschillende shows gepresenteerd voor ITV en co-presenteert de Heart Breakfast-radioshow. Daarnaast heeft ze opgetreden in musicals en een album uitgebracht met de titel “Songs from My Heart”. Buiten haar entertainmentcarrière is Holden actief betrokken bij liefdadigheidswerk en is ze beschermvrouwe van Everton In the Community. Ze is getrouwd met platenproducer Chris Hughes en heeft twee dochters.

Lichaam van een jonge godin

Amanda Holden zag eruit als een jonge godin terwijl ze vol zelfvertrouwen poseerde in een chique babyblauwe bikini. Vanaf een luxe jacht poseren tot ontspannen op het zand van een privébaai, straalde ze tijdloze elegantie en onweerstaanbare charme uit. En laten we haar killerbody niet vergeten.

Betoverende bikinifoto

Amanda’s keuze voor een bikini stelde niet teleur. Ze droeg een driehoekige bikinitop van Heidi Klein swimwear, compleet met betoverende details op de bandjes en dubbele koordjes aan de onderkant. Het stijlvolle ensemble accentueerde haar figuur perfect en versterkte haar verleidelijke uitstraling op het strand.

Fans zijn lyrisch

De adembenemende post, simpelweg onderschreven als “Blauw,” werd direct een sensatie en ontving een stortvloed aan complimenten van bewonderende fans. Van het bewonderen van haar schoonheid tot het vergelijken met een glamoureuze Bond Girl, de reacties waren een bewijs van Amanda’s blijvende aantrekkingskracht en universele aantrekkingskracht.

View post on Instagram