Entertainment

Amal Clooney is de 17 jaar jongere vrouw van George Clooney

George Clooney kennen we als een geliefde acteur onder de dames en in 2006 was hij nog de meest sexy man ter wereld. Maar één vrouw heeft het geluk het Nespresso-boegbeeld als man te hebben, en dat is Amal Clooney. Ze is 42 jaar oud en dat maakt dat de vrouw van George Clooney 17 jaar jonger is dan de acteur.

De vrouw van George Clooney is 17 jaar jonger

Zelf is de acteur van de Ocean’s-films ondertussen alweer 59 jaar oud. Hij was al wat langer grijs maar zag er nooit zo oud uit, maar hij is dus al dicht bij de grens van 60-plus. Toch is de vrouw van George Clooney een stuk jonger, wat hun gemiddelde omlaag werkt. Amal Clooney is 42 jaar oud en is juriste, activiste en auteur. Als advocaat gespecialiseerd in de mensenrechten zet ze zich sterk in voor de maatschappij. Een paar weken geleden kreeg ze zelfs nog een journalistieke prijs uit handen van Meryl Streep. Ze zet zich namelijk al jaren in voor persvrijheid en dat wordt dus beloond.

Overigens is Amal Clooney weer niet zó veel jonger dan haar man als je het vergelijkt met andere beroemdheden. Zo is de vrouw van DJ Tiesto maar liefst 28 jaar jonger dan hijzelf.

View post on Instagram
 

Sinds 2014 getrouwd na belofte van niet

Eigenlijk is het best gek dat George Clooney nu getrouwd is. Na zijn scheiding in 1993 van Talia Balsam bezwoer hij namelijk dat hij nooit meer met iemand zou trouwen. Sindsdien heeft hij dan ook alleen maar relaties gehad die niet langer dan één of een paar jaar duurde en duurde het lang voor hij weer trouwde.

Maar sinds 2014 mag Amal Clooney zich dan toch echt de vrouw van George Clooney noemen. De mensenrechtenadvocaat is het schijnbaar gelukt om de wereldberoemde acteur zo gek te maken dat hij opnieuw zou trouwen. Sinds 2017 zijn ze zelfs ouders van een tweeling. Een dochter en een zoontje behoren nu tot de familie Clooney.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram