Entertainment

Alles wat je moet weten over Ferry: De Serie

Ferry De Serie

Bijna iedereen gebruikt wel Netflix. Op Netflix is Ferry een groot succes door de erg bekende serie Undercover. Na dit grote succes kwam de film ‘Ferry de Film’ en nu komt ‘Ferry: De Serie’. In de serie keren Frank Lammers en Elise Schaap terug als Ferry Bouman en Danielle. De serie zal gaan over het verhaal wat zich ook in de film afspeelt. Het gaat namelijk over een drugsbaron. Maar wanneer kunnen we Ferry: De Serie verwachten?

 

Ferry: De Serie

De rol van Ferry is bekend geworden door de extreem populaire Netflix-serie Undercover. Het eerste seizoen van deze serie kwam uit in het jaar 2019. De wisselwerking tussen Ferry en Danielle was fantastisch in deze spannende serie. Helaas waren de rollen in de daaropvolgende seizoenen van de serie minder zichtbaar. Dat vonden veel fans teleurstellend. Het was overigens wel logisch, want de serie draaide helemaal niet om Ferry en Danielle. Het ging namelijk om de undercoveragent Bob Lammens. Doordat fans meer wilde zien van Ferry en Danielle, kwam Ferry de film. Deze film werd door het Nederlandstalige publiek erg goed ontvangen, waardoor er een hele serie wordt gemaakt over Ferry.

Vervolg van het verhaal

Het verhaal van de serie gaat verder op het punt van waar de film is gestopt. Ferry komt uit Noord-Brabant en gaat achter Danielle aan. Op dit punt moet hij een geheel nieuw leven op zien te bouwen en ook moet hij inkomsten zien te genereren. Hij heeft al een perfect plan bedacht om dit te gaan doen. Hij gaat namelijk pillen verkopen samen met de broer van Danielle, Lars. Aan het einde van de film is Lars bezig met het maken van pillen in een loods. Hierop zal de serie doorgaan.

View post on Twitter

Bekende acteurs spelen een rol

Het is nog niet helemaal bekend wie welke rol gaat spelen. Wel is duidelijk dat Frank Lammers en Elise Schaap de rollen van Ferry en Danielle gaan spelen. Yanninck van de Velde keert terug als Lars. Daarnaast zijn een aantal rollen anders en zullen er ook nieuwe figuren worden toegevoegd aan de serie.

In april 2022 zijn de opnames van Ferry: De Serie gestart. Het is onbekend hoe ver ze nu zijn in het productieproces. De exacte releasedatum van Ferry: De Serie is daardoor helaas onbekend. Maar naar verwachting zal dit ergens midden van 2023 zijn. Wij kijken er naar uit!