In een all you can eat-restaurant kun je flink veel eten. Een man uit China heeft dit gegeven wel erg ruim genomen. Hij is namelijk op de zwarte lijst gezet van het restaurant. Omdat (let goed op) hij ‘veel te veel’ heeft gegeten volgens de restauranteigenaar.

3,5 tot 4 kilo garnalen eten

De man doet een interview met een lokale nieuwszender onder de naam ‘Mr Kang’ omdat hij zijn echte naam niet wil prijsgeven. Hij vertelt hierin dat hij na een aantal bezoekjes is verbannen uit het Handadi Seafood BBQ buffet (all you can eat) in de stad Changsha. Mr Kang was namelijk nog niet vol na drie rondes. Bij zijn bezoek at hij maar liefst 1,5 kilo varkenspoten en bij zijn volgende bezoek bestelde hij 3,5 tot 4 kilo garnalen. Hoe krijg je dat in godsnaam op, vragen wij ons af.

‘Discriminerend’

Kang vindt dat het restaurant ‘discriminerend’ is tegen mensen die veel kunnen eten. “Ik kan veel eten, is dat een fout?”, vraagt hij zich af in het interview met de nieuwszender. Hij vindt het een vorm van ‘geen eten verspillen’.

De restauranteigenaar staat er toch wat anders is. ‘De reden waarom Kang niet meer welk om is, is omdat elke keer als hij hier komt verlies ik een paar honderd yuan. Hij drinkt wel 20 tot 30 flessen sojamelk leeg. Als hij varkenspoten eet dan consumeert hij de hele bak. En voor garnalen gebruiken mensen meestal een tang om ze eruit te makken, maar Mr Kang eet de hele bak leeg.

Hoe je het ook went of keert, het is toch een hele prestatie als een restaurant eigenaar verliest lijd door een klant in een all you can eat-restaurant.