Het mooie aan lange vluchten? Ze brengen je naar (verre) vakantiebestemmingen. Het nare aan lange vluchten? Het zijn vluchten en ze duren lang. Met deze vreemde AliExpress gadgets maak jij je vlucht een stuk comfortabeler. En dat alles voor een lachwekkend prijsje.

AliExpress vlucht-gadgets

Als het enthousiasme van het opstijgen een beetje is uitgelaaid betekent een vlucht niet veel meer dan uren lang op de zelfde stoel zitten, naast mensen die je niet kent maar die wel met hun ellebogen over de stoelleuning in je zij prikken. Om over de maaltijden nog maar te zwijgen. Omdat te voet gaan nou eenmaal niet een oplossing is voor veel bestemmingen zit er niks anders op dan het beste van een lange vlucht proberen te maken. En daar helpen deze AliExpress gadgets jou bij.

Voetenwarmers

Ken je dat? Dat je naar een zomerse bestemming vliegt en alvast je korte broek en slippers aantrekt op de weg ernaartoe, om vervolgens rillend in je stoel te zitten in het airco-gekoelde vliegtuig. Om deze ellende te voorkomen heb je niet meer nodig dan de handige verwarmingsstickers voor om je voeten en enkels.  Voor 90 cent heb jij geen ijsklompen meer én kun je eenmaal op bestemming in gepaste zomeroutfit het vliegtuig uitstappen.

AliExpress

Vliegtuig-nekkussen

Dit is geen nieuws; waarschijnlijk hebben we allemaal al wel eens een nekkussen gekocht (om deze vervolgens meteen weer kwijt te raken). Maar AliExpress zou ALiExpress niet zijn als zij geen vreemdere variant aanbieden. Met dit nekkussen ben je niet alleen voorzien van een fijne steun voor je nek, je voelt je ook niet zo eenzaam. Het kussen in de vorm van twee armen omarmen je in zijn geheel. Een beetje liefde en steun. En dat voor 26 euro.

AliExpress

Mini-powerbank

Nog zo’n item dat je waarschijnlijk al wel ergens hebt liggen. Geen paniek is zo groot als die wanneer je realiseert dat je aan het begin van je vlucht nog maar 10% batterij hebt. Met een powerbank is dit probleem verleden tijd. Powerbanks koop je overal, maar nergens in zo veel verschillende formaten en zo goedkoop als bij AliExpress.

Aliexpress

Voetenhangmat

Deze gadget is vooral handig voor de mensen met wat kortere benen (het vluchtplezier van mensen met lange benen is sowieso niet meer te redden).  We wisten niet van het bestaan hiervan af, maar dat is wat AliExpress zo leuk maakt. Als je last hebt van vermoeide voeten kun je je voeten in deze hangmat laten rusten tijdens je vlucht. Pure ontspanning, voor je voeten in ieder geval. Kost je slechts 1.84 euro.

AliExpress

Met deze gadgets maak jij je volgende vlucht wat comfortabeler. Bestel het ruim voor je vakantie, dan heb je het in ieder geval op tijd binnen. Rest je niets anders dan hopen dat de vlucht snel voorbij is en dat er niet geklapt wordt na de landing.

Bron: WANT