Ben jij op zoek naar werk? Dan is dit voor jou de perfecte tijd om te gaan solliciteren. Overal ter wereld zijn grote personeelstekorten en zoeken bedrijven naar extra mensen. Zo ook de bekende Duitse keten van discount-supermarkten, de Aldi. Zij zijn op zoek naar jou! En niet zomaar voor een functie, een hele speciale functie. Je kunt namelijk officiële bierproever van de Aldi worden.

Betaald bier drinken

Er zijn maar een aantal dingen in de wereld die beter zijn dan bier. Gratis bier is er daar een van. Dat is wat Aldi je aanbiedt! Zij hebben nu een nieuwe functie in het leven geroepen. Je kunt officiële bierproever van Aldi Supermarkten worden. De rol van deze functie is net zo makkelijk als dat het klinkt. De Duitse supermarktketen stuurt bier naar je op, jij gaat lekker genieten van het bier en stuurt uiteindelijk een recensie van het bier op. Simpel en lekker!

aldi bierproever

Aldi zoekt enthousiaste bierproever

Naar wie is Aldi op zoek? De Duitse supermarktketen zoekt naar mensen met een goede smaak die een passie hebben voor bier en enthousiast worden van het nuttigen van bier. Er worden namelijk veel verschillende bieren opgestuurd, dus het is belangrijk om overal goed feedback over te kunnen geven. Van lekkere zoet bieren tot verfrissende IPA’s. De officiële bierproevers van Aldi ontvangen in totaal tien verschillende producten om te beoordelen en een recensie over te geven.

Bierproever aldi

Sollicitatieprocedure smaakt naar meer

Om kans te maken om de functie van bierproever bij de Aldi te krijgen, moet je een email sturen naar de Aldi. In deze email moet je omschrijven wie je bent, waarom je zo van bier houdt en wat de reden is dat je dit zo graag wil doen. Ook moet je beschrijven wat je favoriete bier is en waarom. Hierbij schrijf je dus een soort review van je favoriete bier. In totaal mag dit onderdeel 150 woorden bevatten. Natuurlijk is het dan slim om te kiezen voor een biertje dat in het assortiment zit van Aldi. Als tip zouden wij willen meegeven om voor een lekker biertje te kiezen dat Aldi zelf heeft geproduceerd, dan scoor je uiteraard pluspunten bij de supermarktketen uit Duitsland! Als je helemaal gelukt hebt, word je aangenomen én collega van deze Aldi caissière.