Miljoenen fans keken in de jaren negentig naar de hitserie Married With Children. Deze serie draaide om de nogal chaotische en idiote familie Bundy. Goed nieuws voor de fans: Al Bundy en zijn familie keren terug.

Married with Children

Married with Children was een ongelofelijk groot succes. Dat wordt duidelijk uit het feit dat er in totaal van de show elf seizoenen, en maar liefst 259 afleveringen zijn gemaakt. De serie gaat over het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw Peggy, dochter Kelly Bundy en zoon Bud. In 2014 kondigde Sony ook al plannen aan voor een spin-off van de serie. Deze zou gaan draaien om het personage Bud Bundy, maar de spin-off is uiteindelijk nooit uitgekomen. In 2003 en 2012 is ook geprobeerd om van de serie opnieuw een succes te maken. Er werd toen een reünieaflevering opgenomen.

Married with Children maakt comeback

Sony Pictures zou volgens verschillende media bezig zijn met een terugkeer van der serie. Daarnaast wisten ze alle hoofdrolspelers te overtuigen voor een terugkeer van de hitserie. Zo keert fenomeen Ed O’Neill terug om de welbekende Al Bundy te spelen, maar ook Ook Katey Sagal (Peggy Bundy), Christina Applegate (Kelly Bundy) en David Faustino (Bud Bundy) keren terug. Kleine kanttekening: het zou volgens verschillende bronnen gaan om een animatieserie, gebaseerd op hun karakters. Maar het goede nieuws is wel dat iedereen zijn ’eigen’ stem inspreekt. Zo komt er dus na maar liefst vijfentwintig jaar een comeback.

Kelly Bundy

Verschijnt Married with Children op Netflix?

Alex Carter, producent en schrijver van de animatieserie Family Guy heeft de leiding aan de geanimeerde versie van Married with Children. Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate en David Faustino hebben al bekendgemaakt te zullen meewerken aan de animatieversie. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe serie precies te zien zal zijn. Daarnaast is het ook nog niet bekend of de reboot op een streamingdienst verschijnt.