Onze vrienden bij Bruut komen elke keer weer met de tofste samenwerkingen en de leipste producten. Ditmaal hebben zij een heuse Adidas x Bruut footbal jersey collectie de wereld ingeroepen en geloof ons: die moet je hebben!

Voetbalcultuur

Voetbal wordt alsmaar groter en groter, hierdoor is er een compleet nieuwe markt ontstaan tussen voetbal en streetwear. Niet alleen sportmerken, maar ook sportclubs willen graag moves maken in deze opkomende markt. Zo hebben de spelers van Paris Saint German in Nike Jordan gesponsorde kits gevoetbald tijdens de Champions League, is het thuisshirt van Nigeria voor het WK van 2018 een collectors item geworden en bij Adidas zijn er geruchten dat de voetbalclub Juventus uit Turijn samen met skate/streetwear brand Palace een home kit zal maken.

Adidas x Bruut

Voetbalshirts

Voetbalshirts zijn fashion items geworden en worden tegenwoordig voornamelijk casual gedragen door zowel fans als liefhebbers van de kleuren, logo’s, vormen en het silhouette. Grote artiesten, die in de eerste instantie niks met voetbal te maken hebben, worden ook steeds vaker gespot in voetbaltenues. Onze vrienden van Bruut zijn een groot liefhebber van voetbal en streetwear zit hun DNA, dus klinkt het logisch om deze twee werelden samen te laten komen. Voor het 5-jarige bestaan van Bruut hebben ze samen met Puma een voetbalshirt gereleased dat erg geliefd is bij de BRUUTfam. Ook hebben ze in April de Adidas x Bruut Kingsday football jersey  uitgebracht ter ere van hun liefde voor Nederlands voetbal. Maar, dat is niet alles.

Adidas x Bruut

Adidas x Bruut

Deze maand – nét op tijd voor de zomer – zullen ze de volledige Adidas x Bruut collectie releasen in twee gruwelijke colourways: Space Grey en Pink. De Space Grey colourway is een donkergrijs shirt met de kenmerkende witte strepen op de schouders en roze BRUUT letters op de borst. De Pink colourway is een zachtroze shirt met zwarte Adidas strepen op de schouders. Met de Adidas x Bruut shirts hebben ze de nadruk sterk gelegd op de details: links op de borst is het BRUUT embleem gedrukt en rechts op de borst zit het geborduurde Adidas logo. De BRUUT branding gaat op in de Adidas branding waardoor het shirt een erg authentieke look krijgt. Als kers op de taart zijn de shirts van de iconische Adidas Climalite stof waardoor jij koel en droog blijft. Of je nou aan het sporten bent, aan het dansen bent op een festival of aan het chillen op een terras: ga de zomer fashionable in met de Adidas x Bruut tee’s. Verkrijgbaar in de Bruut webstore of in de winkel.