Entertainment

De Action verkoopt nu een smart-voederbak met ingebouwde camera

Smart-voederbak Action

De Action verkoopt nu een vet handige gadget die je voor je huisdier moet hebben. We hebben het over een automatische voerbak, oftewel de LSC Smart Connect Slimme Voederbak. Dit is niet zomaar een gewone voerbak, er zit namelijk een gebouwde camera en microfoon in zodat je op elk moment even kunt checken.

Automatische voerbak van de Action

Heb je ooit aan gedacht aan een uitvinding waarmee je jouw huisdier op afstand kunt voeden en ondertussen in de gaten houden? Nou die gedachtes kunnen nu werkelijkheid worden. Misschien heb je dit ooit al een keer voorbij zien komen, op TikTok is het momenteel razend populair, een automatisch voerapparaat met camera. Maar gelukkig komt de Action nu ook met eentje, de LSC Smart Connect Slimme Voederbak, nu verkrijgbaar voor 69,95 euro. Het is alles wat je nodig hebt om jouw leven en dat van je huisdier iets makkelijker te maken.

De functies van de voerbak

Laten we eens duiken in de vet coole functies van deze must-have gadget. Allereerst heeft de voederbak een ingebouwde camera met infraroodfunctie, perfect voor die nachtelijke snackmomentjes of gewoon om te checken. En dankzij de wifi connectie en handige smartphone-app kun je dit allemaal vanaf elke locatie doen.

Maar wacht, daar houdt het niet bij op. Deze handige voederbak komt met een grote inhoud van 4 liter, zodat zelfs de grootste hongerlappen onder onze viervoeters genoeg hebben tot jij weer thuis bent. En als klap op de vuurpijl kan het apparaat livebeelden streamen, ook ‘s nachts dankzij die handige infraroodfunctie, foto’s maken wanneer je lieveling aan het eten is en beschikt het over 2-weg audio. Zo kun je niet alleen zien wat er gebeurt, maar ook praten tegen je huisdier, alsof je nooit weg bent gegaan.

De LSC Smart Connect Slimme voederbak

Voor die momenten dat technologie toch even faalt, zit er ook gewoon een knop aan de voorkant waarmee handmatig een portie gegeven kan worden. Pluspunten voor gebruiksgemak. Ook zit bovenop de bak een gleuf uitgerust met een anti-vochtzakje om het voer lekker vers te houden. Je kunt deze bak aansluiten op netstroom of laten werken op batterijen, superhandig voor als er even geen stopcontact in de buurt is.

Dus waar wacht je nog op? Ren naar jouw dichtstbijzijnde Action winkel of naar hun online shop in om deze game changer in huisdiervoeding te scoren voor 69,95 euro. Jouw huisdier zal je eeuwig dankbaar zijn, en jij zult genieten van ongekende rust en controle over hun welzijn, waar ter wereld jij ook bent. Je kunt de voederbak via deze link bestellen.