Gear

Action stunt nu met spotgoedkope dumbbells en halterstang

action 2

Wil jij thuis voor een schappelijke prijs kunnen pompen? Dan heb je geluk. Action verkoopt nu spotgoedkope dumbbells en een betaalbare halterstang.

Transformeer jouw thuisgym in fitnessparadijs met goedkope dumbbells en halterstang van Action

Ben je het zat om een fortuin uit te geven aan fitnessapparatuur alleen om in vorm te blijven? Nou, we hebben goed nieuws voor je. Action heeft een set dumbbells en een halterstang set van Q4Life in de aanbieding. Bereid je voor om die spieren te laten werken zonder je bankrekening te plunderen.

Fitness hoeft niet duur te zijn

Trainen met gewichten is een van de beste workouts die je kunt doen, en de voordelen zijn eindeloos. Verbeterde conditie, sterkere botten, betere lichaamshouding en het opbouwen van spieren terwijl je vet verliest, zijn slechts het topje van de ijsberg. En nu, met de dumbbells en halterstang set van Q4Life, kun je werken aan je gezondheid en fitheid voor een lage prijs.

Wat is de inhoud van de totale set?

Deze set bevat twee dumbbellstangen en één verbindingsstang, die naadloos samenkomen om één krachtige halterstang te vormen. Je kunt kiezen tussen trainen met twee dumbbells of gebruikmaken van de enkele halterstang. De dumbbellstangen bieden een stevige grip en de comfortabele schuimlaag op de halterstang zorgt voor vertrouwen en gemak tijdens je oefeningen.

Laten we nu eens praten over de gewichten zelf. De set wordt geleverd met acht gewichtsschijven van 1,25 kg en vier gewichtsschijven van 2,5 kg. Bevestig eenvoudig de schijven aan de dumbbells of halterstang met de vier meegeleverde rode sluitingen, en voilà! Je bent klaar om je workout te rocken zonder zorgen.

Met de Q4Life dumbbells en halterstang set, exclusief online verkrijgbaar bij Action, heb je geen excuus meer om je workouts over te slaan. Dankzij de aanbieding kan jij flexen en zonder je portemonnee te legen. Schaf de jouwe vandaag nog aan en ontketen de kracht van betaalbare fitheid!

Volledige specificaties van de dumbbells en halterstang van Action:

Merk: Q4Life
Set kleur: Zwart, rood
Materialen: Polyester, polypropyleen, TPR, cement en staal
Afmetingen van de gewichten van 1,25 kg: 3,0 x 20 cm (H x Ø)
Afmetingen van de gewichten van 2,5 kg: 3,5 x 23 cm (H x Ø)
Afmetingen halterstang: 51 x 2 cm (L x Ø)
Gewicht: 20 kg
Set bevat: 4x gewichtsschijf van 2,5 kg, 8x gewichtsschijf van 1,25 kg, 2x dumbbellstang, 1x verbindingsstang