Gear

Action heeft nu een handige draadloze luchtpomp in het assortiment

action draadloze luchtpomp

Af en toe zijn er mooie deals te vinden in de winkels in Nederland. We hebben een pareltje voor jullie gevonden: een draadloze luchtpomp. Het komt rechtstreeks van Action, dus duur kan het nooit zijn.

De draadloze luchtpomp

Action biedt nu een draadloze luchtpomp aan voor slechts 29,95 euro. De dagen dat je stond te hijgen en puffen kun je nu wel vergeten terwijl je probeert je autoband op te blazen. Met deze kleine krachtpatser wordt dat een fluitje van een cent.

Niemand houdt ervan om banden op te blazen. Of het nu die van je fiets, auto, of skateboard zijn. Maar met de draadloze luchtpomp van Action wordt dit saaie karweitje een stuk leuker. Geloof me, dit is niet zomaar een gadget. Het wordt een grote vriend van je. Deze luchtpomp is niet alleen geschikt voor banden, maar ook voor luchtbedden, voetballen en zelfs opblaasbare rubberboten voor op vakantie.

Hoe werkt het?

De draadloze luchtpomp is niet alleen krachtig genoeg om je banden op te blazen, maar het wordt ook geleverd met verschillende opzetstukken voor verschillende opblaasklussen. Geen gedoe meer met zoeken naar de juiste pompkop. Dit apparaat heeft alles wat je nodig hebt.

Het is super makkelijk op te laden met een gewone USB-kabel. En dankzij het ingebouwde LCD-scherm kun je de gewenste druk instellen. De pomp stopt automatisch wanneer die druk is bereikt. Dit betekent dat je met één druk op de knop de banden perfect kunt oppompen, hoe jij het maar wil hebben. Dat is toch ideaal?

Het is tijd om je leven een beetje gemakkelijker te maken met de draadloze luchtpomp van Action. Voor slechts 29,95 euro kun je dit apparaat in handen krijgen en nooit meer worstelen met het oppompen van banden of luchtbedden.