Gear

Action verkoopt nu een superhandige 4-in-1 draadloze oplader

action draadloze luchtpomp

De Action weet ons regelmatig te verrassen met absolute steals. Dit keer verkopen ze een superhandige 4-in-1 draadloze oplader, welke de ideale gadget op kantoor is.

Action verkoopt nu een heel handige 4-in-1 draadloze oplader

De Action verrast ons regelmatig met heel handige producten. Het gaat dit keer om een draadloze 4-in-1 oplader. Geen gedoe meer dus met kabeltjes. Met deze hub laad je maar liefst drie apparaten tegelijk op. Of het nu je smartphone, smartwatch of AirPods zijn, het kan allemaal. Buiten dat het allemaal superhandig en functioneel is, is het ook nog eens ruimtebesparend. Het is simpelweg het ideale kantooritem. Het slanke en opvouwbare ontwerp zorgt ervoor dat de hub niet veel ruimte inneemt op je bureau. Er zit zelfs een ingebouwd nachtlampje in voor die late avonden op kantoor, of gewoon achter je bureau.

Binnen no-time alles opgeladen

Dit apparaat geeft je dus de gelegenheid om drie devices tegelijk op te laden. Dat kan ook nog eens heel snel gaan. Zo beschikt de hub over een krachtige output van 10 watt voor je telefoon, 2,5 watt voor smartwatches en nog eens 3 watt voor je AirPods. Binnen drie uur is alles dus weer volledig opgeladen en gereed voor gebruik.

De draadloze 4-in-1 oplader is vanaf deze week alleen online beschikbaar. Mooiste van alles? De prijs. Je hebt de hub al voor € 20 in huis of op kantoor. Weg met de onnodige kabels en troep. Je kunt hem via deze link bestellen.