Inmiddels staat The Witcher alweer een tijd op Netflix. De geruchten, spoilers en verhalen rondom het tweede seizoen zijn in volle gang.  Toch blijft het onzeker wanneer we The Witcher seizoen 2 kunnen verwachten. De kans is groot dat we een groot deel van de cast terug gaan zien. Dit is hoe de acteurs uit The Witcher er echt uitzien.

De grote transformatie van de acteurs uit The Witcher

Net als bij veel fantasy-series maken de acteurs uit The Witcher een behoorlijke transformatie door. Denk aan pruiken, make-up en kostuums. In het echt ziet de cast er vaak heel anders uit.

Henry Cavill – Geralt van Rivia

Van alle acteurs uit The Witcher is Henry Cavill toch de meest bekende. Hij speelt de rol van Geralt, een Witcher die over superkrachten bezit en hiermee perfect in staat is om allerlei monsters te verslaan. Tegelijkertijd is Geralt eenzaam en wordt hij vaak gezien als buitenstaander. Ook in zijn rol als Superman beschikte Cavill over superkrachten. Ook wordt hij vaak genoemd als de nieuwe James Bond. In het echt heeft Henry Cavill niet zulk haar als Geralt, maar wordt hij vaak gespot met een zwart, strak kapsel.

View this post on Instagram

Having a little flashback to my days in Budapest on The Witcher and found this photo. I like it because it shows that it doesn't take huge weights everyday to achieve results. I was doing everything I could in a busy busy schedule to try and get something in, whenever I could. During this period I learned that it's not the weight that matters, it's the workout. So if you're shy about going to the gym because there is always someone next to you using mahoosive weights, don't be. You do your weights, just make every workout count. You might end up looking better than the fella or lady next to you that's using those heavy weights. I also wanted to give a massive shout-out to Adam at Flex Gym. Adam went out of his way to help make sure I could get some training in, no matter the time of day or night, he'd open the gym so I could throw some weights (big or little!) around. Thank you my friend. I hope to see you soon! @FlexGymBudapest #YouDoYou #GymStuff

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

Anya Chalotra – Yennefer van Vengerberg

De knappe actrice Anya Chalotra speelt de sensuele rol van Yennefer. Yennefer is een zeer bekwame heks die veel gelijkenissen vertoont met Heralt. De aantrekkingskracht tussen de twee is dan ook niet te missen. De actrice, die pas 24 is, was eerder onder andere te zien in The ABC-Murders.

Freya Allan – Cirilla

Als we het hebben over de acteurs uit The Witcher mogen we Freya Allan niet vergeten. Zij speelt de rol van Cirilla, een jong meisje dat de missie krijgt om Geralt van Rivia te vinden. Wanneer haar familie en rijk wordt aangevallen slaat ze op de vlucht met deze missie. Onderweg ontdekt ze dat ze over sterke krachten bezit. Freya Allan speelde onder andere in The War of the Worlds en Into the Badlands.

View this post on Instagram

Italy🇮🇹! hair&makeup @cinzia_carletti

A post shared by Freya Allan (@freyaallan) on

View this post on Instagram

🦁

A post shared by Freya Allan (@freyaallan) on

Joey Batey – Jaskier

De rol van Joey Batey is die van de ministreel Jaskier. Als Jaskier is Joey onder andere aan het zingen en zorgt hij voor de nodige humor in The Witcher. Qua acteerervaring speelde de acteur onder andere in Knightfall, de serie over de Tempeliers die op Netflix te zien is. Ook speelde hij in de serie The White Queen.

Adam Levy – Mouseack

Mouseack is belangrijk in het verhaal van The Witcher. Zo ontfermt hij zich over Cirilla en is hij een oude vriend van Geralt. Onder de acteurs uit The Witcher heeft de acteur veel ervaring. Zo speelde hij in Supergirl en Knightfall. Dat hebben hij en Joey Batey dus gemeen met elkaar.