Met datingapps is het nu makkelijker dan ooit om de ware te vinden, of om een leuke avond te hebben. We hebben al eens verklapt met welke beroepen je een grote kans maakt op een Tinderdate. Deze keer laten we zien met welke aantrekkelijke auto’s jij verzekerd bent van interesse van de dames.

De beste auto voor je Tinderprofiel

Je profiel op Tinder is uiterst belangrijk. Je moet er goed uit zien natuurlijk, maar je bezittingen zijn voor sommige dames misschien nét zo belangrijk. Daarom is het belangrijk om je auto ook goed naar voren te laten komen. Heb je één van deze aantrekkelijke auto’s? Dan zit je sowieso goed.

Click4Reg, een bedrijf gespecialiseerd in het personaliseren van nummerplaten, ging op onderzoek uit naar welke auto’s de meeste positieve reacties bezorgde op Tinder. Het bedrijf deed zich voor als man en vrouw en zocht uit wat de meest aantrekkelijke auto’s zijn. Misschien niet heel wetenschappelijk, wel leuk om te weten. Dit zijn de resultaten.

Aantrekkelijke auto’s

Als laatste eindigde de Toyota Yaris, deze auto is dus een absolute no-go. De Hyundai i10 en Nissan Micra stonden er nipt boven, deze auto’s zijn dus ook niet aan te raden. De Audi A3, Mini Cooper en verrassend genoeg de Volkswagen golf vielen een stuk beter in de smaak, met deze auto is de kans groot dat je iemand binnen hengelt. Wil je nou nog zekerder zijn van je zaak? Dan moet je een BMW serie 3 (68 procent) of een iets goedkopere Volkswagen Polo (70 procent) aanschaffen. Op plek 2 eindigde de Range Rover Sport (71 procent positieve reacties).

De absolute winnaar in het lijstje van aantrekkelijke auto’s is de Mercedes-Benz C-klasse. Met 72.6 procent positieve reacties weet je zeker dat je scoort met deze elegante, aantrekkelijke auto. Hiervoor moet je nog wel even sparen, want deze dikke bak is verkrijgbaar vanaf 47.000 euro. Maar hé, liefde is onbetaalbaar toch?

aantrekkelijke auto's