Het eerste seizoen was een groot succes. Daarom is het ook niet verrassend dat Avrotros een tweede seizoen heeft aangekondigd. Denk jij dat je het aan kan om de Special Forces te vergezellen? Dan kan jij het proberen door je aan te melden voor Kamp van Koningsbrugge.

Kamp van Koningsbrugge

Net als in het eerste seizoen zoekt Jeroen van Koningsbrugge, 15 doodnormale burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn voor de Special Forces. In het programma ondergaan de 15 deelnemers de loodzware opleiding tot een Special Force-eenheid. Wie van de deelnemers is ster, fysiek én slim genoeg om zich een echte ‘Special Force’ te noemen? Denk jij dat je dit aan kunt? Je moet in ieder geval wel van goede huize komen, wil je dit overleven.

Wordt één van de nieuwe Special Forces

De Special Forces zijn de best getrainde militaire eenheid van Nederland. Ze worden dan ook alleen ingezet bij geheime, risicovolle operaties overal ter wereld. Slechts 3% van de aanmeldingen weet de loodzware opleiding te doorstaan. Dit is jouw kans om als gewone burger toe te treden in de wereld van Het Korps Commandotroepen. Kamp van Koningsbrugge is een avontuur dat je nooit zult vergeten en misschien houd je er ook nog eens een nieuwe baan aan over.

Aanmelden voor Kamp van Koningsbrugge seizoen 2

Wil jij dit onvergetelijke avontuur aan gaan? Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier. Laat je e-mailadres achter en motiveer in een video waarom jij dé perfecte Korps Commandotroep bent en wie weet schitter jij wel in het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge. Aanmelden kan tot en met 31 juli. Ga jij de uitdaging aan?