“Heeft ze interesse in mij?” Het is een van ’s werelds meest gevraagde vraag ter wereld. Een troost voor de mensen die met dat vraagstuk zitten: Er zijn gelukkig een tal van signalen die er op wijzen dat ze interesse in jou heeft.

Aan aandacht geen gebrek

Aandacht hebben voor elkaar. Het moet wel een van de belangrijkste dingen in een relatie zijn. Als je beseft dat aandacht schenken aan elkaar goed is voor een relatie, kun je ook bedenken dat veel aandacht krijgen betekent dat ze geïnteresseerd is in jou. Let hierbij vooral op haar lichaamstaal. Als ze een open houding heeft en veel oogcontact maakt zit je waarschijnlijk goed.

signalen dat ze interesse heeft Gewoonvoorhem

Sharing is caring

Dit is een principe dat iedereen begrijpt. Als je iets deelt met iemand, maak je duidelijk dat je diegene zo graag mag dat je iets van jezelf af wilt staan. Hiermee geef jij dus een positieve boodschap af. Je moet goed opletten of je meisje daar op in gaat. Als je haar flink ziet genieten van jouw afgestane broodje is dat een goed teken. Als ze ook de nodige dingen met jou wil delen is het al helemaal een signaal dat ze jou wel ziet zitten.

Je krijgt vaak hulp aangeboden

Het is natuurlijk vervelend als je je vergist in iets of een beetje onhandig overkomt. Als je meisje bij die onhandige acties een afwijzende blik laat zien is dit natuurlijk foute boel. Als ze je echter te hulp schiet en kan lachen om problemen die zich voordoen laat dit zien dat ze door de situatie heen kan kijken en enkel oog heeft voor jou als persoon.

signalen dat ze interesse heeft Gewoonvoorhem

Je wordt geregeld gecomplimenteerd

Het is vrij voor de hand liggend dat dit een zeer belangrijk signaal is als het gaat om interesse. Maar het is wel goed om dit te allen tijde in je achterhoofd te hebben tijdens het daten. Als je hier een beetje op let en merkt dat ze je meerdere malen complimenteert op een date weet je dat je goed zit.

Ze is duidelijk aan het genieten

Een van de belangrijkste dingen in een relatie is toch wel dat je met elkaar en van elkaar kunt genieten. Kijk of ze een blije uitdrukking heeft als ze bij je is. Let ook op of ze lacht om je grappen of niet. Als ze die twee dingen laat zien zit de kans er dik in dat ze geïnteresseerd is in jou.

signalen dat ze interesse heeft Gewoonvoorhem

Nieuwsgierigheid is een goed teken

Net zoals jij nieuwsgierig bent naar de tips in dit artikel kan je crush ook nieuwsgierig zijn naar wat jij allemaal te zeggen heb. Let op: men kan van nature heel nieuwsgierig ingesteld zijn, dus het hoeft niet per se de doorslaggevende factor te zijn. Maar als haar nieuwsgierigheid gepaard gaat met andere signalen in dit lijstje, dan is het een extra bevestiging van haar gevoelens voor jou.