Vrouwen, ze zijn niet de makkelijkste wezens op aarde. Sterker nog, meestal heb je er een driedelige handleiding voor nodig. Maar er zijn sommige dingen waarmee je jezelf écht mee in de vingers snijdt. Dit zijn 5 vragen die je een vrouw niet moet stellen.

Vragen die je een vrouw niet moet stellen

We geven het toe, het is soms echt moeilijk om vrouwen te begrijpen. Wat kun je nou wel zeggen en wat kun je nou niet zeggen? Om eerlijk te zijn, weten wij het ook niet precies. Er zijn echter wel een aantal vragen die je een vrouw niet moet stellen. Geloof ons, vraag deze dingen niet, anders heb je de poppen  aan het dansen.

1. “Ga je dat echt allemaal opeten?”

Ho stop, levensgevaarlijk! Vragen over eten en leeftijd liggen zeer gevoelig. Door dit te vragen suggereer je (in de ogen van de vrouw) dat ze dik is of veel wel heel veel eet. Dit is dus echt een van de vragen die je een vrouw niet moet stellen. Echt niet.

2. “Ben je ongesteld of zo?”

Ja hoor, daar is-ie, de classic vraag voor waarmee je vriendin je op de zenuwen werkt. Nou geloof ons, door deze vraag te stellen wordt maak je het alleen maar erger. Niet doen dus! Bovendien kan ze er niks aan doen als het zo is. Het ligt niet aan haar, maar aan de tijd van de maand.

3. “Waarom ben je nog single?”

Wil jij haar een rotgevoel geven? Stel haar dan vooral deze vraag. Ze voelt zich gelijk ongemakkelijk en je zet haar voor het blok. Waarom zou ze zichzelf moeten verantwoorden? Ze heeft misschien gewoon geen zin in een vaste relatie. Is dat nou zo erg?

4. “Waarom kijk je zo boos?”

Hiermee zeg je eigenlijk niets anders dan: “Je ziet er niet uit als een leuk persoon”. Vrouwen hoeven niet altijd blij te zijn. Bovendien gaat het je toch eigenlijk niets aan waarom iemand boos kijkt. Wanneer ze de behoefte heeft om dit met je te delen, dan doet ze het vast wel. Dit is dus ook een van die vragen die je een vrouw niet moet stellen.

5. “Met hoeveel mannen ben je naar bed geweest?”

Fout! Fout! Fout! Denk eens even na, nu schiet ze hoe dan ook in de verdediging. Stel ze heeft 2 bedpartners gehad, dan moet ze verantwoorden waarom het er ‘maar’ 2 zijn. Wanneer ze er 25 heeft gehad, dan moet ze zich verantwoorden waarom het er zoveel zijn. Een absolute no-go dus. Stel jullie klikken en zien elkaar vaker, dan kan het altijd een keer ter sprake komen. Maar stel dit niet te recht op de man (of vrouw, in dit geval). Is alleen maar risico lopen.

Neem deze tips aan en blijf mijlenver bij deze vragen uit de buurt. Neem van ons aan, je doet jezelf een plezier. Hoe je het wel moet aanpakken? Dit zijn 5 vragen die altijd werken tijdens de eerste date.