Cars & Bikes

5 vette motorkleding merken die je niet kent

Motorhelmen

Het mooie weer komt eraan en je kunt dus steeds meer genieten van het mooie weer op de motor. Maar daar hoort ook vette motorkleding bij. Wil jij originele motorkleding dragen? Niet de standaard merken die iedereen draagt? Dan heb je geluk, want wij zetten in dit artikel 5 vette motorkleding merken op een rij die je waarschijnlijk nog niet kent.

1. Pando Moto

Bij een goed motorpak hoort ook goede motorjeans. En daarbij draait het niet alleen om de looks, maar ook om de veiligheid tijdens je motorritten. En voor die combinatie kun je terecht bij het merk Pando Moto. De motorkleding van dit merk is niet alleen stijlvol, maar ook slijtvast. Met Pando Moto motorkleding ga je voor een urban look.

2. John Doe

Op zoek naar motorkleding die er niet uitziet als motorkleding? Dan moet je zeker bij het merk John Doe zijn. De naam ‘John Doe’ heb je misschien al vaker horen vallen, want het staat voor een anoniem persoon. Want als je deze kleding draagt, zou je niet zeggen dat je motor rijdt. Denk aan hoodies, jeans, softshell jassen en de bekende houthakkersblouses. Tof!

3. Pothelm

Houd je van retro? Dan ben je bij Pothelm.nl zeker aan het juiste adres. Deze webshop heeft een uniek assortiment retro motorhelmen, motorbrillen en nog meer accessoires voor tijdens het touren. Ook voor je Harley en andere choppers ben je hier aan het juiste adres. Zo vind je hier motorhelmen in verschillende toffe kleuren en met originele prints. Zeker even een kijkje nemen dus.

4. Macna

Van retro gaan we naar high-tech met het merk Macna. Dit is een Nederlands, zeer vooruitstrevend merk. Ze hebben inmiddels al veel ontwikkelingen op hun naam staan. Het begon met extra waterafstotende kleding, maar ze hebben ook een side eye reflectiesysteem ontwikkeld dat meteen oplicht bij de meest geringe lichtinval. Zo val je extra goed op.

5. BOBLBEE

Naast kleding is een goede rugzak ook fijn op de motor. En deze moet niet alleen mooi zijn, maar vooral functioneel. En daar heeft het merk BOBLBEE rekening mee gehouden, ze hebben een iconisch design en zorgen voor uitzonderlijke bescherming. De hardschalige rugzakken van dit merk zijn zelfs ontworpen als de beste rugbeschermers ter wereld. En dankzij een breed aanbod met verschillende soorten rugzakken in verschillende kleuren, is er altijd wel een passend ontwerp te vinden. Dikt wordt je nieuwe metgezel tijdens je motortrips.

Met je nieuwe kleding ben je helemaal klaar voor je aankomende motorritjes of misschien wel motorvakantie. Laat je verder inspireren met de artikelen in de categorie ‘Cars & Bikes’. Ready to go!