Women

Dit zijn de 5 mooiste vrouwen boven de 50

mooiste vrouwen boven 50

We zijn gezegend met een wereld vol vrouwelijk schoon. Op straat, in films en op je tijdlijn: overal verschijnen dames waar wij onze ogen niet vanaf kunnen houden. Dat leeftijd maar een getal is bewijzen deze schoonheden maar weer. Dit zijn de vijf mooiste vrouwen boven de 50.

Mooiste vrouwen boven de 50

Grote kans dat de gemiddelde leeftijd van de Instagram-modellen op je tijdlijn niet ver boven de 30 ligt. Daarom zetten wij vandaag de vijf mooiste vrouwen boven de vijftig voor je op een rijtje. Zij bewijzen maar weer eens dat leeftijd slechts een getal is en zijn stuk voor stuk oogverblindend mooi.

1. Jennifer Aniston – 50 jaar

Wij zijn dol op Jenny. Of we haar nou zien als Rachel in Friends, of als hoofdpersoon in één van haar vele films: om de looks van Jennifer kunnen we niet heen. De Amerikaanse is door de jaren heen nauwelijks veranderd en behoort absoluut in het rijtje van de mooiste vrouwen boven de 50 die deze wereld rijk is.

View post on Instagram
 

2. Jennifer Lopez – 51 jaar

Maybe it’s in the name, want ook Jennifer Lopez is een absolute favoriet voor in dit rijtje. Met een carrière in de muziek, tv en films heeft Jlo menig mannenharten sneller doen laten kloppen. De vijftig jarige schoonheid heeft een prachtig figuur en laat in haar laatste dansfilm zien dat ze prima weet hoe ze dat moet gebruiken.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

3. Halle Berry – 54 jaar

Hallo Halle! Deze oscarwinnende actrice kun je kennen uit films als X-men of Catwoman. Haar carrière loopt nog steeds gesmeerd en ook wat betreft haar looks lijkt ze nog in topvorm te zijn. De 54 jarige actrice heeft werkelijk alles wat een mannenhart begeert.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

4. Salma Hayek – 54 jaar

De actrice, met een libanese vader en mexicaanse moeder, is een verschijning waar je niet omheen kunt. Salma straalt van het doek in meer dan dertig films waarin ze speelt en ziet er met haar 54 jaar nog steeds uit om door een ringetje te halen. Ze hoort dan ook zeker thuis in het rijtje van de vijf mooiste vrouwen boven de 50.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

5. Heleen van Royen – 55 jaar

Deze Nederlandse schrijfster staat er om bekend zo nu en dan een pikante foto te plaatsen. Wat mensen er van vinden maakt Heleen niets uit. Wij vinden het alles behalve vervelend, deze kiekjes. Ook snappen we helemaal waarom haar twaalf jaar jongere vriend zo blij is met Heleen aan zijn zijde.

View post on Instagram
 

View post on Instagram