Entertainment

5 knappe vrouwelijke vechters tegenover wie je niet graag in de ring zou staan

knappe vrouwelijke vechters

Je hebt er af en toe pittige tantes tussen zitten, maar deze knappe vrouwelijke vechters zijn toch net van een iets ander kaliber. Zij zouden namelijk de vloer met je aanvegen en je alle hoeken van de kamer laten zien, dat ze er ook nog leuk uit zien maakt ze alleen maar gevaarlijker.

Knappe vrouwelijke vechters

Vechtsporten zijn altijd vermakelijk om te kijken, of het nou mannen of vrouwen zijn, het is geweldig om mensen zo tegen elkaar te zien strijden. Ik denk dat wij voor ons allemaal spreken als we zeggen dat we toch liever naar vrouwen kijken dan naar mannen, want dat is gewoon een stuk aantrekkelijker om te zien. Het leukste is dan als er ook nog knappe vrouwelijke vechters in de ring staan. Om je geheugen even op te frissen laten wij je 5 van deze knappe dames zien, waar jij liever niet mee zou willen sparren.

1. Paige VanZant

Ze is al actief in UFC sinds 2012, deze leuke dame draait dus al een tijdje mee, dan weet je ook direct dat ze alles behalve slecht is! Daarnaast is Paige gewoon een mooie vrouw om te zien, een goed lichaam, leuke vrolijke uitstraling en ook nog eens erg sportief, Paige heeft haar plekje op de lijst met knappe vrouwelijke vechters dubbel en dwars verdiend.

View post on Instagram
 

2. Juli Firso

Ze kan dansen, modelleren en ook nog eens heel goed vechten, Juli Firso is een 25-jarige Russische vrouw die nog niet zo super bekend is. Maar op ons lijstje van knappe vrouwelijke vechters kan ze gewoon niet ontbreken. Ze is getraind in meerdere vechtsporten zoals MMA, kickboksen en Muay Thai, ook heeft ze haar eigen MMA academie voor vrouwen.

View post on Instagram
 

3. Mackenzie Dern

Ze is vooral bekend voor haar Braziliaanse Jiu-Jitsu, ze heeft hier zelfs 20 gouden medailles voor gescoord op internationale wedstrijden. In 2016 debuteerde ze voor MMA, maar ze kwam pas in 2018 aan bod in de UFC. In ieder geval is ze op de lijst met knappe vrouwelijke vechters meer dan welkom.

View post on Instagram
 

4. Rachael Ostovich

Ze maakte haar professionele debuut in 2014, maar helaas verloor ze deze. Na een aantal andere wedstrijden en gevechten kreeg ze een UFC-contract. Helaas gaat het nog niet zoals gepland want ze heeft nog maar 1 van de 3 wedstrijden gewonnen. Knappe vrouwelijk vechters kunnen niet altijd winnen, maar Rachael Ostovich timmert hard aan de weg!

View post on Instagram
 

5. Joanna Jedrzejczyk

Deze knappe vrouwelijke vechter komt uit Polen en traint al sinds dat ze 16-jaar oud is. Voordat ze überhaupt deel nam aan MMA had ze al meer dan 60 wedstrijden gewonnen in haar thuisland. In 2015 won ze het kampioenschap UFC Strawweight, ze heeft deze titel 5 keer weten te verdedigen, maar raakte hem uiteindelijk kwijt. Dit was tevens haar eerste professionele wedstrijd die ze verloor.

View post on Instagram