Tennis is vaak niet zo leuk om te zien, slaapverwekkend zelfs. Tenzij er een paar mooie dames een balletje aan het slaan zijn. We kunnen wel een overzichtje van knappe tennissters gebruiken toch? U vraagt, wij leveren. Daarom hebben we hier voor jou 5 knappe tennissters op een rijtje gezet. Heerlijk!

5 knappe tennissters

Een heerlijk potje tennissen doe je toch het liefst met een knappe dame tegenover je. Er is keuze genoeg. De volgende keer dat jij tennis gaat kijken, zoek dan meteen op of een van de volgende knappe tennissters bezig is met een wedstrijd. Je bent ineens veel meer geïnteresseerd in het onschuldige potje tennis.

Eugene Bouchard

Deze knappe tennisster was erg veelbelovend. In 2014 stond ze op een leeftijd van 20 jaar al in de finale van Wimbledon, dat vonden wij geen schande. Helaas voor haar én voor ons is ze de laatste jaren haar vorm kwijtgeraakt. Ze is zelf afgezakt tot buiten de top 100.

View this post on Instagram

lazy sunday

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Sem Wensveen

De fanatieke sportfan zal deze knappe tennisster vast niet zomaar herkennen. De fanatieke modelvolgers echter wel. Deze vrouw is namelijk niet alleen een kei op de tennisbaan, ze is ook nog eens model. Dat is een verrassend goede combinatie.

View this post on Instagram

s u n s h i n e ‘ X @hunkemoller #yeshkm

A post shared by Sem Wensveen (@semwensveen) on

View this post on Instagram

Wavy hair

A post shared by Sem Wensveen (@semwensveen) on

Caroline Wozniacki

Caroline hoort al jaren bij de top van de wereld. In 2010 werd ze voor het eerst de beste van de wereld. In de Grand Slams heeft ze alleen niet zo vaak grote successen. In 2018 won ze er voor het eerst eentje, de Australian Open.

View this post on Instagram

🕶☀️🏡

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

Maria Sharapova

Één van de beste tennissters ooit hoort ook zeker thuis in het rijtje van knappe tennissters. Deze topper won als eerste vrouw ooit alle vier de Grand Slam toernooien in één jaar. Met een gemiddeld inkomen van 25 miljoen euro per jaar mag ze ook niet klagen.

Anna Kournikova

We sluiten af met een knappe tennisster die tegenwoordig niet meer tennist. Toch vonden we dat deze erin moest. Samen met voormalig teamgenoot Sharapova sierden ze de tennisvelden. Tegenwoordig heeft ze een relatie met de bekende Spaanse zanger Enrique Iglesias. Je zou zeker niet zeggen dat ze inmiddels al 39 jaar oud is.

View this post on Instagram

🐸🐢🦎🦖🐊🦚

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on