Entertainment

Deze 4K TV’s koop je nu in de aanbieding

4k tv

Zit je graag thuis te chillen, dan kun je eigenlijk niet zonder goede tv. Uiteraard kun je dan voor een budget optie gaan en genoegen nemen met een ‘gewone’ HD-tv. De echte liefhebber kiest bij voorkeur voor iets wat de perfectie zoveel mogelijk benadert. Dat betekent vaak dat je over een goed gevuld bankrekening moet beschikken, maar dankzij Bol.com weten we nu eindelijk beter. Voor net iets meer dan 300 euro scoor je al een 4K TV van een topmerk en kun je binnenkort ongestoord binge watchen.

Philips 43PUS6504

307 euro ( 35% korting, was 469 euro)

De Philips 43PUS6504 is een waanzinnig goed 4K toestel wat je tegen een absolute topprijs kunt aanschaffen. Of je nu liever  films, games of video’s wilt streamen, alles is kraakhelder waardoor je nu nog meer geniet dan eerst. De 4K ondersteuning zorgt voor een perfecte weergave waardoor alle details nog beter worden getoond.

Door het toestel te verbinden met je internetaansluiting krijg je er tal van interessante functies bij. Zo check je net zo makkelijk de laatste YouTube videos of ga je een hele avond Netflix kijken. De drie HDMI ingangen geven je alle gelegenheid om zowel je Blu-ray speler,je  digitale decoder als je soundbar aan te sluiten en de perfecte kijk- en luisterervaring te krijgen. De Philips 4K TV is verkrijgbaar in vier verschillende maten: 43 inch, 50 inch, 58 inch en voor de echt grote woonkamer is er nog een in 65 inch verkrijgbaar.

Samsung UE43RU7172

349.12 euro

De Samsung UE43RU7172 is het topmodel van Samsung wat betreft de 4K TV’s. Het goedkoopste model heeft een riante beelddiagonaal van 138 cm (55 inch) waardoor het de blikvanger is van je woonkamer of slaapkamer. De 4K UHD-resolutie zorgt voor een bijzonder helder en gedetailleerd beeld zodat je jouw favoriete film of serie in de beste kwaliteit kunt bekijken. Het geheim hierachter is de UHD-processor. Deze zorgt door een slimme technologie dat de contrastverhouding optimaal is waardoor een extreem rustgevende beeldweergave ontstaat. De Samsung Smart Hub en de One Remote maken het toestel nog completer. Zo kun je er talloze apparaten op aansluiten die je vervolgens met de afstandsbediening kunt benaderen. De Apple TV-app maakt het daarnaast mogelijk dat je niet beperkt bent tot het aanbod op Netflix, maar ook alle Apple films kunt bekijken.

Philips 50PUS6804/12 – 4K TV

437 euro (was 649 euro)

Als een sublieme kijk- en luisterervaring voor jou essentieel is en je beschikt over een iets ruimer budget, dan is deze Philips 4K TV een interessante optie. Het toestel is dan wel iets kleiner dan bovenstaande twee modellen, maar dat doet zeker niets af aan de beeld- en geluidskwaliteit. Sterker nog, deze 4K TV is ideaal als je een wat kleinere woonkamer hebt. De 4K Ultra HD beeldkwaliteit zorgt er eigenlijk voor dat je een kleine bioscoop in huis haalt. Daar dit model een smart tv is, heb je direct toegang tot talloze apps zodat je zonder problem je favoriete Netflix-serie kunt bekijken, kan gamen en kan genieten van YouTube, Spotify en Disney+.

Dankzij de vaak geroemde ambilight functie stel je jouw tv perfect af zodat je op elk moment van de dag even rustig tv kunt kijken. De HDMI aansluiting maken het mogelijk om randapparatuur aan te sluiten zodat de 4K TV ook kan dienen als entertainment centrum.