Gear

Klanten zijn lovend over deze 4-in-1 Bluetooth-speaker van de Lidl

Lidl Bluetooth-speaker

Heb je een nieuwe bluetooth speaker nodig met uitstekend geluid? Je hoeft niet verder te zoeken, want de Lidl heeft een oplossing voor je: de SILVERCREST 4-in-1 bluetooth speaker. Met een prijskaartje van 139 euro biedt de SILVERCREST bluetooth speaker alles wat je zoekt, en de investering is zeker de moeite waard gezien de kwaliteit en functies die het te bieden heeft.

De perfecte bluetooth speaker van de Lidl

Als je op zoek bent naar een nieuwe Bluetooth-speaker met indrukwekkende geluidskwaliteit, heeft de Lidl precies wat je nodig hebt. Zij bieden namelijk de 4-in-1 SILVERCREST te koop aan. De speaker heeft een prijskaartje van € 139, maar als we de reviews mogen geloven is dat het zeker waard.

Wat maakt de SILVERCREST speaker zo speciaal?

Laten we eerlijk zijn; er zijn zoveel bluetooth speakers op de markt dat het soms moeilijk kiezen is. Maar de Silvercrest onderscheidt zich van de rest door zijn indrukwekkende functionaliteit en kwaliteit.

Dit is niet zomaar een speaker, het is een handige 4 in 1 apparaat. Het is een 4 in 1 wonder dat dient als radio (DAB+), Cd-speler, muziek streaming apparaat én USB-mp3-speler. Kortom, het speelt alles af wat je ook maar wilt en op welke manier. Vermogen: Met 2x 15 W RMS kun je rekenen op krachtig geluid dat elke hoek van de kamer vult zonder in te leveren op kwaliteit.
Bijzonderheden: Dankzij DAB+ technologie geniet je van storingsvrije ontvangst terwijl het LC-display en eenvoudige bediening zorgen voor gebruiksgemak. Plus, het belooft groots geluid in kleine ruimtes, perfect voor elk huishouden! En het mooie is dat je voor dit alles slechts 139 euro betaald, inclusief BTW. Zeker een steal om niet te missen.

Voor alle liefhebbers daarbuiten, deze speaker gebruikt bluetooth v4.2 en heeft een bereik tot wel 10 meter. Daarnaast werkt hij op een ingangsspanning van 220-240V en meet hij een nette 36,6 x 17 x 11,8 cm.

Klantenbeoordeling

Maar hoe weetje of dit product wel echt voor jou is, wie kan er dan beter advies geven dan voorgaande klanten? De Silvercrest speaker heeft een indrukwekkende beoordeling gekregen van de kopers. 94% van de mensen raad dit product aan, het heeft ook een 4,5 ster uit de 5 gekregen. “Het geluid is perfect, ik kan het iedereen aanraden”, “Geweldige prijs, ik kan het alleen maar aanbevelen”, “Waar voor je geld. Makkelijk in gebruik en goed geluid.” Als je overtuigd bent, kun je de speaker via deze link bestellen.