YouTuber Stan Browney staat bekend om zijn bizarre fitness-challenges. Zo deed hij al eerder 30 dagen lang, iedere dag 333 push-ups en tikte hij de 1.000 push-ups aan in een uur. Dit keer staat hij samen met een vriend voor een nog grotere uitdaging. De YouTuber gaat namelijk 24 uur lang trainen in een sportschool.

24 uur lang trainen met ieder uur een nieuwe challenge

Maar Browney zou Browney niet zijn als hij geen challenges gedurende de dag zou uitvoeren. Daarom gaat hij de gehele dag ieder uur een andere challenge uitvoeren. Oh ja, de twee heren hebben geen besef van tijd en moeten dus op hun eigen gevoel afgaan over hoelang ze al bezig zijn.

“We kunnen niet slapen, we kunnen niet weggaan en we zien 24 uur lang geen daglicht”, zegt Stan Browney. Hij waarschuwt de kijkers ook om dit niet thuis na te doen. Zonder goede nachtrust krijgen je spieren namelijk niet genoeg rust. De twee jongens hebben water, wat eten en kleren ingeslagen om de dag mee door te komen.

De meest bizarre challenges komen voorbij

Gedurende de 24 uur lang trainen, voeren de twee de meest gekke challenges uit. Denk bijvoorbeeld aan Jenga terwijl je in een plank ligt, of hun kleding wisselen tijdens een oefening. Al met al een hele vermakelijke video boordevol met bizarre sportoefeningen.

Vermoeidheid speelt een grote rol

Na enige tijd slaat de vermoeidheid wel toe. Na meer dan een halve dag zitten de jongens er doorheen: “Ik ben zo moe, ik zou zelfs in slaap kunnen vallen tijdens een push-up.” Toch gaat het duo door om de 24 uur trainen vol te maken. Bij de laatste push-up challenge zakken ze beiden bijna door hun armen. Uiteindelijk weken ze maar veertig minuten van het schema af en hebben ze meer dan 7.000 calorie├źn verbrand. Dan is die 24 uur trainen toch nog ergens goed voor geweest.