Toyota is lekker bezig geweest de laatste tijd! Zo heeft het een behoorlijk betrouwbare naam voor zichzelf gemaakt met de offroad-klare TRD-lijn. Al heel wat andere autofabrikanten hebben hun vlaggenschipmodellen uitgerust met de uitstekende upgradepakketten, exclusieve voorzieningen en beperkte prestatieverhogingen, maar de vraag is of zij dit net zo goed deden als Toyota. De 2020 Toyota Sequoia TRD Pro, het nieuwe vlaggenschip van Toyota, nodigt namelijk behoorlijk uit voor een wild ritje:

2020 Toyota Sequoia TRD Pro 1 2020 Toyota Sequoia TRD Pro 2 2020 Toyota Sequoia TRD Pro 3 2020 Toyota Sequoia TRD Pro

Vlaggenschip van Toyota

Voor een stevige, responsieve rit doet de nieuwe Sequoia TRD beroep op een Fox interne 2,5-inch off-road interne bypass en schokdempers met monobuizen. Hierdoor past het vlaggenschip van Toyota zich moeiteloos aan aan het terrein dat jij verkennen wil. Een skid voorplaat, aluminium treeplanken, rekopslag en een verbeterd uitlaatsysteem geven de SUV bovendien de uitstraling die je van de premium-lijn van het bedrijf mag verwachten.

Zwart lederen bekleding en een nieuw geborduurd TRD Pro-embleem sieren de stoelen van het voertuig. Qua prestaties zal de Sequoia beschikken over dezelfde 386 pk sterke DOHC 5.7-liter i-Force V8. Vergezeld met een standaard zestraps automatische transmissie om al die energie onder controle te houden.