Cars & Bikes

Deze 1988 Ferrari Testarossa is voor 99.500 euro afgehamerd

1988 ferrari testarossa

Ben je een autoliefhebber en droom je ervan om een klassieke sportauto te hebben? Dan is deze 1988 Ferrari Testarossa misschien wel de perfecte auto voor jou. Met een kilometerstand van slechts 54.800 km en een handgeschakelde transmissie, heeft deze unieke wagen een pittig prijskaartje van 99.500 euro. Prijzig of niet; de kersverse eigenaar zal erg blij zijn met zijn nieuwe aanwinst.

Ferrari Testarossa

Deze auto is een zeldzaamheid met zijn volledig zwarte kleurenschema. De auto heeft twee eigenaren gehad, waarvan de huidige verkoper al 25 jaar in het bezit is van de auto. In al die jaren is de auto met veel zorg onderhouden. De Ferrari Testarossa is afgewerkt in de Nero-kleur, met een interieur dat is bekleed met Nero-leer. De auto heeft 16-inch vijfspaaks lichtmetalen velgen en is voorzien van Michelin-banden. Bovendien is de Testarossa uitgerust met een Blaupunkt-stereo, airconditioning en elektrische ramen, wat het rijcomfort verder verbetert.

Privéverkoop in België

Deze 1988 Ferrari Testarossa is verkocht bij een privéverkoop in Jodoigne, België. In 2022 zijn de koppakkingen en distributieriemen vervangen, waardoor de auto in uitstekende technische staat is. De auto wordt geleverd met een volledige onderhoudshistorie van gerenommeerde Ferrari-specialisten, zoals Pista Fiorano S.P.R.L en Francorchamps Ferrari.

Er moet worden opgemerkt dat er een aantal lichte lakbeschadigingen zijn. Het interieur heeft een paar plooien en rimpels en er is slijtage te zien op de bestuurdersstoel en de afwerking. Desondanks zijn er geen mechanische of elektrische problemen.

De kersverse eigenaar krijgt bij de auto een eigenaarsboekje, onderhoudsboekje, facturen, gereedschapsset, krik en een Ferrari-magnetische veiligheidslamp. Eventuele krassen op het voorspatbord zijn eerder gerepareerd door Francorchamps Ferrari. De verkoper heeft een nauwkeurige beschrijving van de auto gegeven, maar het is altijd verstandig voor bieders om hun eigen onderzoek te doen. Deze 1988 Ferrari Testarossa is een zeldzame vondst. Het geeft je de mogelijkheid om in stijl en comfort te genieten van het rijden in een echte klassieker. Het is een echte tijdloze auto. Wij wensen de kersverse eigenaar in elk geval veel rijplezier met zijn nieuwe aanwinst!

Beeld: Collecting Cars.