Other

Deze 18-jarige cryptomiljonair gaat gewoon nog naar school

TommyInnit

Maak kennis met TommyInnit, een 18-jarige YouTuber uit het Verenigd Koninkrijk. Ondanks zijn jonge leeftijd is Tommy al multimiljonair. Hij maakt NFT's en heeft een veel bekeken YouTube-kanaal. Ondanks zijn enorme succes gaat de puberende Brit nog steeds naar school.

Wie is TommyInnit?

TommyInnit begon zeven jaar geleden met YouTube, waar hij Minecraft-gameplay uploadt. Momenteel heeft de 18-jarige Tommy, die ook naar de naam Thomas Simons luistert, bijna 12 miljoen abonnees. Zijn video’s worden over het algemeen meer dan 3,5 miljoen keer bekeken. Ook op Instagram gooit Tommy hoge ogen en heeft hij inmiddels bijna 3,4 miljoen volgers. Tommy beschikt over een zeer loyale fanbase en zijn merchandise gaat als warme broodjes over de toonbank. Hij is ook actief op het populaire streamplatform Twitch. Hij houdt zich veel bezig met NFT’s en legt ook in video’s uit wat NFT’s zijn.

View post on Instagram
 

IMPAULSIVE

In de podcast “IMPAULSIVE” van Youtuber en influencer Logan Paul doet TommyInnit zijn verhaal. De heren aan tafel zijn verbaasd als Tommy vertelt dat hij nog steeds op school zit. Ondanks dat hij wat populairder dan zijn klasgenootjes is, wil hij als een normale 18-jarige jongen door het leven gaan. Natuurlijk is dat voor hem wel wat lastiger dan anderen, aangezien er vaak fans met hem op de foto willen. Dit kan af en toe wat minder prettig zijn, maar Tommy vindt dat het erbij hoort. Hij lijkt er dan ook geen problemen mee te hebben. De piepjonge miljonair heeft als doel zijn school af te ronden. Hij weet overigens nog niet wat hij daarna gaat doen.

View post on Instagram
 

Vermogenn van TommyInnit

Tommy heeft ontzettend veel NFT’s ontworpen en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Volgens Naibuzz beschikt Tommy, mede dankzij zijn NFT’s, over een vermogen van maar liefst 10 miljoen dollar. Paul laat weten veel bewondering te hebben voor de jonge miljonair. Benieuwd naar de hele podcast? Bekijk dan snel onderstaand filmpje!

Watch on YouTube