Other

Clubs met de vetste voetbalshirts van seizoen 2021-2022

vetste voetbalshirts 2021-2022

Het voetbalseizoen in weer begonnen. Alle clubs zien er weer fris uit in hun nieuwe tenues. Welk shirt moet jij in je kast hebben hangen? Wij helpen je een handje. Hier vind je de 10 vetste voetbalshirts van seizoen 2021/22.

De vetste voetbalshirts van seizoen 2021/22

Ieder jaar zitten de fans weer te wachten op het nieuwe shirt van hun favoriete club. Wordt het een standaard patroon of gaan ze dit keer voor iets opvallends? Een aantal clubs hebben weer goed werk verricht.

1. Atlético Mineiro –  thuisshirt

Een shirt van Le Coq Sportif zie je niet vaak meer in de voetbalwereld. Vaak zijn deze dus extra speciaal, en al helemaal als je de fans het ontwerp laat maken. Atlético Mineiro hield een designcompetitie voor het nieuwe thuisshirt en er is een terechte winnaar uit de bus gekomen, wat een beauty!

View post on Twitter

2. Liverpool – uitshirt

Een kleurencombinatie die je niet snel verwacht van ‘The Reds’, maar in dit geval heeft het heel erg goed uitgepakt. Het beige met oranje en groen straalt rust en klasse uit. We zijn er zeker van dat Liverpool in dit shirt heel veel punten mee naar huis gaat nemen.

View post on Twitter

3. Olympique Lyon – uitshirt

Legerprint doet het altijd goed bij de fans, vooral met een opvallende kleur. De designers van Adidas hebben in de roos geschoten met het uitshirt van de voormalige club van Memphis Depay. Het uitshirt van Olympique Lyon behoort zeker tot de vetste voetbalshirts van dit seizoen.

View post on Twitter

4. Hull City – uitshirt

Qua prestaties gaat het de laatste tijd wat minder voor ‘The Tigers’, maar ze lopen er wel in stijl bij. ‘Black on Black on Black’ ziet er in dit geval prachtig uit. Umbro heeft goed werk geleverd met dit unieke shirt.

View post on Twitter

5. Inter Milan – thuisshirt

De huidige kampioen van Italië speelt dit seizoen haar thuiswedstrijden in een werkelijk prachtig shirt. De slangenprint ziet er geweldig uit in het ‘Inter-blauw’. Kan de club uit Milan de titel prolongeren in één van de vetste voetbalshirts van seizoen 2021/22?

View post on Twitter

5. Ajax – 3e shirt

De kans is groot dat je dit bijzondere shirt al voorbij hebt zien komen, maar we konden ‘m niet uit het rijtje weglaten. Er gingen al geruime tijd geruchten dat Ajax dit seizoen in een ‘Bob Marley-shirt’ zou gaan spelen en de club uit Amsterdam bevestigt dat met een keiharde video.

View post on Instagram
 

6. Paris Saint-Germain – uitshirt

De club van het grote geld loopt er goed bij dit seizoen. Hun thuisshirt is van Jordan, maar op het uitshirt pronkt nog steeds het welbekende logo van Nike. We zien Lionel Messi dit seizoen spelen in het wit, met roze en zwart. Je moet ervan houden, maar wij vinden dit zeker één van de vetste shirts van dit seizoen.

View post on Twitter

7. Tottenham Hotspur – uitshirt

‘Fly into the Galaxy’ met Tottenham Hotspur. De club uit Londen wil letterlijk de sterren van de hemel gaan spelen in één van de vetste voetbalshirts van dit seizoen. Sommigen vinden het op het design van een bus stoel lijken, maar wij geven het de voordeel van de twijfel. Puur omdat het wel een bijzonder shirt is.

View post on Twitter

8. Venezia FC – thuisshirt

Modieus, dat is precies het woord wat het nieuwe voetbalshirt van Venezia FC beschrijft. We hadden eigenlijk ook niets anders verwacht van Kappa. Het thuisshirt heeft geen shirt sponsor, maar maakt juist reclame voor de stad met de prachtige kanalen. Momenteel is ‘ie overal uitverkocht, maar zodra het shirt weer beschikbaar is, gaan wij ‘m zeker halen!

View post on Twitter

9. Napoli

Oké, we geven toe dat dit shirt niet heel bijzonder is, maar de ontwerper zeker wel. Napoli wilde niet door met Kappa en ging op zoek naar een nieuwe shirtfabrikant. De eigenaar van de club vond Adidas en Nike veel te duur en kwam uit bij het Italiaanse Armani. Deze ontwerper maakte voorheen ook al eens trainingspakken voor het Nationale team, maar pronkt nu voor het eerst op de wedstrijdshirts van een voetbalclub. Mode en voetbal wordt hier dus gecombineerd.

View post on Twitter

10. Real Madrid – thuisshirt

Het koninklijke wit heeft een nieuw tintje gekregen. Door het oranje en blauw zien de spelers van Real Madrid er weer fris en fruitig uit. Het is zeker één van de vetste voetbalshirts van dit seizoen.

View post on Twitter