De standaard rolverdeling waarin de man degene is die het initiatief toont lijkt met de tijd verder weg te ebben. Dat je als vrouw ook prima je pijlen kunt richten op een man en actie kunt ondernemen lijken de dames zich steeds meer te realiseren. Er is weinig zo aantrekkelijk als een mooie vrouw die weet wat ze wil. Al helemaal als jij hetgeen bent waar ze voor gaat. Aan deze tien signalen kun jij merken dat ze je aan het versieren is.

Signalen van versieren

Vrouwen zijn moeilijke wezens en precies begrijpen wat ze bedoelen blijft een lastige klus. Deze handleiding maakt het soms dan ook erg moeilijk om te weten wanneer ze ‘gewoon’ contact zoekt en wanneer ze je aan het versieren is. Wij helpen je een handje op weg. Zo weet je zéker dat ze d’r best aan het doen is.

1. Ze lacht om je grappen

Gevoel voor humor bestaat er in vele vormen maar we herkennen allemaal de situatie waarin een grap in je hoofd hilarisch was maar in de realiteit gênant slecht uitpakt. Staat die spetter die je de hele avond al in de buurt ziet als enige van de groep hardop te grinniken dan weet je genoeg.

versieren

2. Ze blijft je aanraken

Een tikje op je schouder, een nonchalante veeg over je arm of een knie net tegen de jouwe: allemaal lichaamstaal van een vrouw die jou wel ziet zitten. Laten we het zo zeggen: elkaar níét aanraken is makkelijker dan wel. Het feit dat zij jou in het afgelopen uur meerdere malen fysiek opzocht is geen toeval.

3. Ze geeft ‘de look’ om je te versieren

Vrouwen zijn als geen ander goed in het geven van blikken waar een wereld van betekenis achter schuil gaat. De look waar je het blijst van wordt is die wanneer ze nadrukkelijk oogcontact zoekt, het vasthoudt en er met een glinster in haar ogen een klein lachje op haar gezicht krult. Een combinatie van lust, liefde, enthousiasme en een klein beetje onzekerheid. Gooit ze deze in de strijd dan weet je zeker dat ze jou aan het versieren is.

4. Ze verzint manieren om een gesprek aan te knopen

Belaagt ze je met vragen over topics die je niet verwachtte of waar je niet zo goed weet wat je er mee moet? Ook dan is zij jou waarschijnlijk aan het versieren. Ze zal koste wat het kost een conversatie met je aan proberen te gaan. De reden dat ze ineens over de kleur van je jas begint is vooral een teken dat ze even niet weet wat ze moet zeggen maar ze het gesprek niet wil laten stoppen.

5. Mannelijke vrienden worden op afstand gehouden

Stond de knappe verschijning in een groep met mannen bij de bar en ging je er vanuit dat haar vriend daar vast en zeker tussen zou staan? Laat die zorgen dan meteen maar varen als ze jouw kant op komt. Allereerst zal ze niet voor de ogen van haar vriend een andere man benaderen, dus kun je er vanuit gaan dat geen van haar mannelijke gezelschap haar vriend is. Ten tweede is het feit dat ze wegloopt van de groep om jou te benaderen het absolute teken dat ze je wel ziet zitten. De meid is je absoluut aan het versieren.

6. Ze heeft naar je gevraagd

Kom je er via via achter dat de dame in kwestie aan haar vrienden of vriendinnen heeft geïnformeerd naar jou dan zit je wel goed. Wanneer zij subtiel informeert naar wie je bent en wat je ‘relationele status’ is kun je er de donder op zeggen dat ze geïnteresseerd is in meer van jou.

7. Ze luistert écht naar wat je vertelt

Er is een verschil tussen een halfbakken conversatie en een echt gesprek. Krijg je het gevoel dat ze wil dat je doorvertelt, dat ze oprecht geïnteresseerd is in wat je te melden hebt en het voor haar op dat moment het belangrijkste is om jouw verhaal te horen? Man, je zit gebakken. Deze vrouw is op een missie en is jou hartstikke aan het versieren. Mooiste van alles, ze lijkt oprécht geïnteresseerd in wie je bent en wat je te melden hebt.

8. Ze doet moeite voor je

Deze gaat vooral op als jullie aan het daten zijn. Heeft ze zich voor jou opgedost en krijg je de vibe dat ze er alles aan heeft gedaan een indruk achter te laten dan weet je zeker dat ze je wel ziet zitten. Het trekken van de aandacht met haar uiterlijk is een absoluut teken dat ze jou aan het versieren is.

versieren

9. Ze verlaat haar vriendinnen voor jou

Niets lijkt ondoordingbaarder dan een groepje meiden dat samen een avondje op stap is. Het is dan ook zeker een teken van versieren als zij haar vriendinnenclubje achter laat om tijd met jou te spenderen. Ze zoekt je niet zomaar op. Als ze je niets had gevonden was ze zonder twijfel liever bij haar vriendinnen blijven hangen.

10. Recht door zee – ze vertelt het je gewoon

Zoals we eerder al zeiden is het allemaal niet meer zo traditioneel verdeeld in de wereld van versieren als vroeger. Bovenstaande tekenen zijn signalen dat ze je hartstikke aan het versieren is. Maar anno 2019 zijn er ook genoeg dames die er liever helemaal niet om heen draaien. Wanneer ze straight forward laat weten dat ze je wel ziet zitten weet je het zekerder dan ooit: ze ziet je zitten.