Entertainment

Onderzoek wijst uit: dit vinden vrouwen de aantrekkelijkste beroepen

aantrekkelijkste beroepen

Je hoort het vrouwen zo zeggen: “Mannen in uniform zijn echt zo knap!” Maar is dit wel echt de waarheid? En zo ja, welke uniforms zijn dan het aantrekkelijkst? Tinder zocht uit bij welke beroepen vrouwen het meest naar rechts swipen, en dus op het eerste gezicht de meest aantrekkelijke beroepen zijn. Niet echt heel wetenschappelijk dus, maar hé, wie weet val je wel meer in de smaak.

Dit vinden vrouwen de aantrekkelijkste beroepen

Met alleen een knappe kop en een dikke wagen ga je het niet meer redden. Ja, vrouwen zijn veeleisend geworden tegenwoordig. Volgens het zeer wetenschappelijke onderzoek van de datingsite vinden zowel mannen als vrouwen een beroep net zo belangrijk als de maatschappelijke status die je in de bio zet. Dit is dus ook gelijk een goed gespreksonderwerp voor je eerste date. Stop dus met het opscheppen en begin gewoon doodleuk over je interessante (en aantrekkelijke) beroep.

Zo ben je als piloot echt de man en mag je als ondernemer ook niet klagen. Volgens het onderzoek moet je toch wel snel je studentenleventje vaarwel zeggen. Bekijk hieronder de tien aantrekkelijkste beroepen voor mannen.

10. Student
9.   Paramedicus
8.   Model
7.   Technicus
6.   Docent
5.   Tv- of radiopersoonlijkheid
4.   Arts
3.   Brandweerman
2.   Ondernemer
1.    Piloot

Dit vinden mannen de aantrekkelijkste beroepen

Ook mannen hebben zo hun eisen. Wat dacht je van model zijn? Scoort niet meer zo goed hoor, want zeg nou zelf, maak een paar insta-waardige foto’s en je bent tegenwoordig al model. Een ogenschijnlijk saai beroep als logopediste doet het wel heel goed bij de mannen, net zoals een fysiotherapeut, maar dat zal ook wel zo zijn redenen hebben. Bekijk hieronder de top tien aantrekkelijke beroepen bij mannen.

10. Model
9.   Social media manager
8.   Apotheker
7.   Logopedist
6.   Student
5.   Docent
4.   PR- of communicatiemedewerker
3.   Oprichter of entrepreneur
2.   Interieurontwerper
1.    Fysiotherapeut

Mannen (en vrouwen), jullie weten wat jullie dus te wachten staat: volg die opleiding als fysiotherapeut of als piloot en voor dat je het weet staan ze voor je in de rij.