Nu Sons of Anarchy alweer een tijdje in het archief van legendarisch filmwerk over motorclubs ligt, en we eerdaags mogen genieten van The Mayans MC, is het slechts de vraag waarmee we in de tussentijd nog even ons netvlies kietelen. Nu delen we natuurlijk dagelijks de vetste en mooiste trailers met je, en daarom zijn we bij naam verplicht om ook nog  de eerste beelden van ‘1%’ voor te schotelen:

1%

Het meesterwerk van Icon Films Australia & New Zealand is een verhaal over broederschap, loyaliteit, ambitie en verraad, ingebed in de wereld van de Australische motorbendes. In 1% volg je Macbeth Paddo, erfgenaam van de Copperheads MC, die de scepter moet zwaaien terwijl clubleider Knuck tijd in de gevangenis doorbrengt. Paddo’s visie voor de toekomst van de club en compromissen die hij moet maken voor zijn geestelijk gehandicapte broer, zet het podium voor het ultieme power-spel.

De film mocht op 18 oktober in première gaan binnen de Australische grenzen, wellicht dat de videotheek dus ooit oplossing biedt of dat de bioscoop- of streaminggoden hier in Nederland ons gunstig gestemd zijn!