NFT’s domineren de cryptowereld momenteel, dat zal je vast wel opgevallen zijn. Bands zoals Kings of Leon gebruiken NFT’s als limited edition golden tickets en spelers uit de NBA verkopen digitale verzamelobjecten voor miljoenen dollars. Op het netwerk MyPetSocial, dat gebouwd is via Binance Smart Chain, kan jij binnenkort winst genereren via je NFT’s én je favoriete artiesten steunen. 

Introductie in de NFT’s

NFT’s (non-fungible tokens) zijn een soort cryptocurrency. NFT’s zijn gebouwd via een smart contract platform, zoals Binance Smart Chain, en hebben meerdere doeleinden. Het kunnen simpelweg leuke verzamelobjecten zijn, maar de digitale verzamelplaatjes kunnen je ook flink wat winst opleveren als je een zeldzame variant in handen hebt. 

 

MyPetSocial: voor al je NFT’s

De BETA-versie van de My Pet Social Gaming – Social platform op Binance Smart Chain wordt binnenkort gelanceerd. Hier kan je, als gebruiker, je unieke NFT-collectie aan anderen tonen of je eigen content posten en donaties ontvangen. Daarnaast kunnen gebruikers ook nog eens op anderen reageren of hun content liken en kan je als artiest flink wat naamsbekendheid genereren en wat extra financiële middelen binnen harken. Het is dus een soort community.

Je favoriete influencers en artiesten supporten

Doorgaans schaf je NFT’s aan als je artiesten wil supporten, maar je kan zelf ook redelijk wat geld verdienen aan je NFT’s. Je kan namelijk NFT farmen voor een goede API via MyPetSocial en ze bieden je binnenkort ook de mogelijkheid om NFT’s in hun game te gebruiken. Hierover worden later meer details gedeeld. In deze game worden ook zogenaamde Mystery Boxes verwerkt, waarmee je NFT’s krijgt per level. Deze kan je weer gebruiken in de game zelf of via NFT farming.

NFT’s kunnen ook redelijk wat veranderen binnen de kunstwereld. Je kan je favoriete artiest steunen door zijn of haar NFT’s op Marketplaces aan te schaffen. Door het mogelijk te maken om NFT’s aan te schaffen op de Marketplaces of kleinere bedragen te doneren aan artiesten, is de drempel flink verlaagd om je artiest een hart onder de riem te steken. Hierdoor kan iedereen namelijk participeren.

De Presale van My Pet Social

Enthousiast? Pak je agenda er dan even bij, want de presale van MyPetSocial vindt op 12 september plaats. Er zijn op dit moment 1,5 miljoen inzendingen voor hun whitelist campaign op Gleam, waarvan uiteindelijk maar tweehonderdvijftig gelukkige winnaars kunnen participeren in de presale. Tevens heeft MyPetSocial ook 10k loot boxes verkocht, met daarin 750 tickets voor de presale. Klein detail; die waren binnen een dag uitverkocht.