De sneltreinen die crypto en blockchaintechnologie heten, razen maar door. Om niet achterop te raken is het belangrijk om te blijven innoveren. UBIX is zo’n partij, die razendsnel binnen deze digitale wereld manoeuvreert. Zijn zij de toekomst van blockchaintechnologie?

Wat is blockchaintechnologie UBIX?

Je kunt UBIX zien als een soort digitaal universum, waarbij verschillende sterrenstelsels zijn samengevoegd in één heelal. De sterrenstelsels staan daarbij symbool voor de verschillende blockchains. Doordat de gecreëerde blockchains zich in één universum bevinden, kunnen ze met elkaar geïntegreerd worden zonder gateways te gebruiken. Dat zorgt voor snellere en slimmere transacties tussen verschillende soorten contracten en cryptomunten.

Integratie is key in ecosysteem UBIX

De zeventien knappe koppen van UBIX hebben vier jaar lang gewerkt om dit digitale universum te creëren. Binnen deze blockchaintechnologie is het mogelijk om gevoelige gegevens tussen verschillende applicaties uit te wisselen. Het is een oplossing die gebruikers in staat stelt om de juridische relatie die tussen gebruikers en zogenaamde node holders, juridisch vast te leggen. Bovendien kunnen gebruikers van het UBIX universum eigen blockchains van verschillende typen aanmaken. Daar kunnen allerlei bedrijfsprocessen en activiteiten mee worden ondersteund. Daarnaast heeft het team van UBIX een interface gebouwd waarmee verschillende interne applicaties met elkaar kunnen worden geïntegreerd. Gebruikers kunnen op deze manier naadloos gebruik maken van verschillende diensten.

 

Veiligheid boven alles

SilentNotary is een van de eerste toepassingen binnen het UBIX-netwerk. Het is een gedecentraliseerde dienst voor de bevestiging van activiteiten op de blockchain. De applicatie timestampt deze. SilentNotary zet een gebeurtenis om in een juridisch significant bewijs. Op deze manier wordt vervalsing uitgesloten. Als eigenaar ontvang je zo een unieke vergrendelde code van je gegevens.

Cryptomunt UBX

Om transacties binnen deze blockchaintechnologie mogelijk te maken, is de cryptomunt UBX in het leven geroepen. Het is nu ook mogelijk om losse UBX-tokens aan te schaffen op exchanges. Voorheen kon je de UBX-tokens alleen kopen met Ethereum, maar sinds kort kan dat ook met USDT. Dat kun je doen via KuCoin, Uniswap en Hotbit bijvoorbeeld. Eind maart heeft UBX een explosieve stijging doorgemaakt, met de hoogste piek op 11 april. Toen stond de UBX op €0,003729. Ter vergelijking: op 4 januari van dit jaar stond de koers op € 0,00009. Dat is een stijging van ruim 4000 procent!

UBX

Staken met UBX

UBX is een munt die het vasthouden waard is. Het overall rendement is momenteel zo’n 44 procent op jaarbasis (compounded) door de dagelijkse airdrops. Daar komt nog bij kijken dat de coin ook kan staken, wat op zijn beurt een extra rendement van 20 procent op jaarbasis oplevert. Dat percentage zal naar verwachting alleen maar toenemen als er steeds meer mensen gebruik gaan maken van UBX. Dat is natuurlijk goed nieuws als jij een holder bent van deze coin, want dit kan ook jouw wallet ten goede komen. Via je deze handige site kun je in één oogopslag zien hoeveel jouw UBX-tokens in keiharde dollars waard zijn.

airdrop