Entertainment

Liam Neeson schittert weer als vanouds in de nieuwe actiefilm The Marksman

We kunnen altijd op Liam Neeson rekenen voor vette actiefilms. De acteur is al wat ouder maar weet als geen ander hoe hij vette scènes vol met stunts neerzet. Dat zien we ook terug in de nieuwe film The Marksman. Daarin speelt hij Jim Hanson, een man wiens leven volledig overhoop komt te staan wanneer hij het aan de stok krijgt met een gevaarlijk kartel. En het beste nieuws? Hij is vanaf nu gewoon al thuis te zien!

Brute actie in The Marksman

In The Marksman leeft Jim Hanson een redelijk teruggetrokken bestaan. Zijn ranch staat in de buurt van de grens tussen Amerika en Mexico en dreigt in beslag te worden genomen door de bank. Daarnaast is zijn vrouw recent overleden. Geen fijne dingen, maar zijn leven krijgt nóg een tegenslag te verduren. Hij stuit namelijk op een moeder (Rosa) en haar zoontje die op de vlucht zijn voor een kartel. Jim kiest de kant van moeder en dochter, maar dat kan het Vasquel-kartel alles behalve waarderen. Een grote schietpartij is het gevolg.

 

Als Rosa sterft draagt ze Jim op om haar zoon naar Chicago te brengen. Daar heeft ze nog familie wonen. Voor Jim betekent dit vooral dat hij in een grote rollercoaster belandt. Het kartel zint namelijk op wraak en gaat daarin voor niemand aan de kant. De vraag blijft of Jim en de jongen veilig in Chicago zullen belanden en welke tegenslagen ze onderweg te verduren zullen krijgen. Laat het maar aan Liam Neeson over om van The Marksman wederom een geniale actiefilm te maken.

The Marksman is de nieuwste film van Liam Neeson

Eén blik op de trailer leert ons dat Liam Neeson weer helemaal terug is. En hoe! Het personage van de acteur, die we onder andere in de Taken films zagen en in The Commuter, geeft zich niet zomaar gewonnen. Tegelijkertijd is er ook af en toe ruimte voor humor. Dat maakt van The Marksman een zeer geschikte film voor een filmavond met je vrienden, of gewoon voor een relaxte avond in je eentje.

Bekende regisseur van The Marksman

De regisseur van The Marksman is zeker geen onbekende in Hollywood. Robert Lorenz werkte namelijk eerder al als producent aan films als Mystic River met Sean Penn, en American Sniper met Bradley Cooper. Met deze actiefilm laat hij ook merken dat hij als regisseur over de nodige filmskills bezit.

De releasedatum van The Marksman

Ben je inmiddels helemaal warmgedraaid voor dit actie-spektakel, dan hebben we extra lekker nieuws voor je! Vanaf vandaag, 20 april, kun jij de confrontatie tussen Jim en het kartel in al z’n glorie gewoon thuis kijken! Exclusief op  Prime Video kijk jij het nieuwste Neeson Liam-avontuur gewoon vanaf de bank.

Watch on YouTube