Wat je kledingstijl ook is, een paar goede t-shirts horen thuis bij iedere man in de kast. We kunnen dan ook allemaal beamen dat de zoektocht naar de juiste fit van een shirt een bizar lastige puzzel kan zijn. Voor iedereen die tot op heden genoegen neemt met minder dan perfectie hebben we goed nieuws: de t-shirts van Girav zijn hier to save your day.

Perfecte casual t-shirt voor mannen

In een fanatieke zoektocht naar het merk met de perfecte fit zijn we allemaal al meermaals tegen teleurstellingen aangelopen. Een shirt dat om de armen perfect aansluit maar je met een gênant ontblote onderrug achterlaat door een gebrek aan lengte, bijvoorbeeld. Of juist een perfecte lengte, maar dan gepaard met dusdanig veel overbodige ruimte rondom de biceps dat het wel érg pijnlijk duidelijk wordt hoe ver je achterloopt met je sportplannen. Het is niet makkelijk, en dan laten we het feit dat ieder merk en iedere winkel weer verschilt in pasvorm nog achterwege.

Maar wat als we vertellen dat je favoriete t-shirt met de perfecte fit gewoon te koop is? Een belofte gericht op alle mannen: lang, kort, breed en smal. De t-shirts van Girav zijn hier om jouw speurtocht naar de gewenste pasvorm voor eens en voor altijd tot een overtuigend einde te brengen. We leggen je even haarfijn uit hoe dat precies zit.

shirts van Girav

T-shirts van Girav zijn er in alle maten

Om iedere man te voorzien van een shirt dat in omvang en in lengte goed valt beschikken de t-shirts van Girav over maar liefst zeventien maten. Ja, je leest het goed. Met al deze maten staan zij garant voor de perfecte pasvorm voor iedere man. Neem bijvoorbeeld de drie verschillende lengte-maten. In de meeste winkels lopen zowel wat kleinere als langere mannen veelal tegen het probleem aan dat een shirt niet goed valt. Te kort (niemand zit te wachten op dat hamburgerbuikje dat er onder tussenuit piept) of juist te veel stof (de skaterlook hebben we wel beetje achter ons gelaten inmiddels). Met de t-shirts van Girav is dit probleem verleden tijd dankzij de keuze tussen Standard Fit, Long Fit en zelfs Extra Long Fit.

Dan hebben we ook nog de omvang, want ook die is tot in detail te bepalen. Vergeet de drietraps-verdeling met enkel S, M en L: bij Girav gaan ze van S tot 3XL. Combineer deze keuze met de juiste lengte en je t-shirt zal voelen alsof hij op maat gemaakt is. En mocht je denken dat het daar stopt? Think again, want naast de maten heb je ook nog zelf de keuze in het model van je nieuwe favoriete shirt. Ga je voor een casual ronde hals, of ben je meer van de v-hals: helemaal jouw keuze. Kies je gewenste kleur uit de 25 kleuren-opties en je shirt-utopie is compleet.

Dit is het perfecte casual t-shirt voor mannen

Girav

New York II T-shirt (2-pack)

Dit is het perfecte casual t-shirt voor mannen

Girav

Sydney T-shirt (2-pack)

De juiste maat van een t-shirt vinden

Maar hoe weet je dan dat je van al deze opties de juiste kiest? Vergeet de standaard maattabellen zoals je ze kent, bij Girav hebben ze een compleet andere aanpak. Het gaat er niet om dat jij jezelf maar moet zien te koppelen aan een van de bestaande maten op het kledingrek: zij draaien het om, het shirt moet zich naar jou zien te passen. Het enige wat je dan ook hoeft te doen is de rekentool voor de juiste maat t-shirts op hun website in te vullen en je krijgt kant en klaar voorgeschoteld wat de beste fit voor jou is. En mocht je nu denken: allemaal leuk en aardig, maar dit gaat sowieso mijn budget te boven dan hebben we nog een lekkere afsluiter voor je. De t-shirts van Girav zijn namelijk in 2-packs te koop voor slechts €29,95. Oftewel, daar hoef je het niet voor te laten.

Ben je benieuwd naar alle andere producten die er te vinden zijn (denk aan overhemden, sportkleding en truien), check dan de website van Girav en geef je kledingkast die perfect-fit upgrade die het al tijden geleden had verdiend.