Wij zijn er volledig van overtuigd dat je je hele gereedschapskist tot de nok toe gevuld hebt, maar toch is ‘ie nooit helemaal compleet. Nu gaan we voor nieuwe klus-items altijd richting de bouwmarkt, maar dit is allesbehalve nodig. Waar iedereen vrijwel altijd zegt dat je voor een goede boormachine wat dieper in de buidel moet tasten, komen we daar nu helemaal van terug. Het merk Parkside voert namelijk absoluut de boventoon met hun boor- en zaagmachines, accu’s en bijvoorbeeld persluchtapparaten. 

De goedkoopste, maar nog steeds de beste

Je gereedschapskist vullen lijkt misschien makkelijk en financieel te doen, maar het tegenovergestelde is waar. Wanneer jij bij de kassa aan komt, garanderen wij je dat je 99,9% van de keren broke eindigt. Dit komt doordat de meeste mensen eerder voor het duurdere merkproduct gaan dan voor de goedkopere variant. Bij deze kunnen we echter verkondigen dat dat in het geval van boormachines écht niet nodig is. 

De boormachine van Parkside Performance is namelijk door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste uit de test én beste koop. En this is the best part; de boor van Parkside kost je nog geen tachtig euro. Dit is minder dan de helft van het geld dat je betaalt voor andere A-merken. Een boormachine van hoge kwaliteit hoeft je dus helemaal niet veel geld te kosten, en met dat geld kan je natuurlijk veel leukere dingen doen. You can thank us later!

De voordelen van de Parkside boor

Door de Consumentenbond wordt Parkside Performance dus gerekend als een merk met A-status, maar eigenlijk overtreft hij de A-merken. Kortom: betere prestaties, maar voor de helft van de prijs!  Bovendien is deze boormachine van alle gemakken voorzien. Zo heeft de boormachine een 20V draadloze accu, een magnetische bithouder en een borstelloze motor. En om het lijstje maar even af te maken; hij heeft een automatische spilvergrendeling en een metalen boorkop. Alles in huis om jou de ultieme kluservaring te geven, dus.   

Wil je ‘m uitproberen, of meer informatie over de boor? Reserveer dan snel een boormachine op de website van Parkside.

In samenwerking met Parkside