Gear

Dankzij deze WiFi-systemen van NETGEAR heb jij overal in huis razendsnel internet

netgear orbi

Goede WiFi is vandaag de dag bijna een primaire levensbehoefte geworden. Een sterk WiFi-systeem is dan ook een absolute must. Met de NETGEAR Orbi RBK863S en de NETGEAR Orbi RBK763S zit je wat dat betreft goed. Dankzij deze WiFi-systemen kun je altijd en overal in huis veilig en snel internetten. Van de gameruimte in de kelder, tot je werkplek op zolder.

NETGEAR zet stap vooruit met  Orbi RBK863S en Orbi RBK763S

NETGEAR presenteert met gepaste trots de nieuwe generatie Orbi RBK863S en Orbi RBK763S. Deze WiFi-systemen zorgen voor razendsnel internet én de optimale bescherming. Zo kun je veilig en snel, overal in huis streamen, gamen en internetten. Om jou een beeld te geven van deze razendsnelle WiFi-systemen, nemen wij deze twee Orbi’s onder de loep.

Orbi RBK863S

De Orbi RBK863S is een nieuwe, verbeterde versie van diens voorganger de Orbi RBK853. Zo heeft de nieuwe 860-serie onder andere ondersteuning voor multi-gig verbindingen, een geüpgraded antenne-ontwerp en een jaar NETGEAR Armor die alle aangesloten apparaten beschermt.

Orbi 860-serie versus Orbi 850-serie

De Orbi RBK863S heeft, net als de Orbi RBK853, een unieke tri-band met de door NETGEAR patenteerde backhaul. Laatstgenoemde zorgt voor maximale snelheden voor alle apparaten, ongeacht waar het apparaat zich in huis bevindt. Zo kun jij zelfs tijdens het bezoek aan het kleinste kamertje in huis zorgeloos genieten van hoge internetsnelheden.

Daarbovenop komt nog de verbeterde antenne-array, waardoor de Orbi RBK863S tot 20 procent meer bereik en snelheid heeft dan diens voorganger. Ter illustratie: de RBK863S kan snelheden bereiken van wel 6 Gigabit per seconde (Gbps) voor maar liefst honderd aangesloten apparaten. Verder dekken de razendsnelle router met twee bijhorende satellieten zo’n 740 vierkante meter aan oppervlakte, wat bijna vijftig vierkante meter meer is dan de 850-serie. Dat betekent dus dat jij zonder (internet)problemen huisfeestjes of LAN-parties kunt geven!

Toekomstbestendig

Met de Orbi RBK863S haal je een toekomstbestendig WiFi-systeem in huis. Dankzij de ingebouwde 10 Gig Ethernet-poort kan jij de routers aansluiten op de nieuwste internetdiensten, tot wel 10 Gbps. Dat is een flinke vooruitgang ten opzichte van de Orbi RBK853, die een 2,5 Gbps-poort heeft die alleen 1 en 2,5 Gb ondersteunt.

Orbi RBK763S

Naast de Orbi RBK863S heeft NETGEAR ook de Orbi RBK763S in het assortiment. Dit systeem tovert jouw huis om in een heus internetwalhalla. Zo haal je met deze router en twee bijhorende satellieten het razendsnelle 5,4 Gbps in huis. Ben jij een grootverbruiker als het op technologische apparaten aankomt? Ook dan biedt de Orbi RBK763S uitkomst. Je kunt als intensieve internetgebruiker met maar liefst 75 apparaten tegelijk op volledige capaciteit internetten. Daarnaast heeft de Orbi RBK763S een bereik in zeven kamers of tot 525 vierkante meter. Bovendien beschikt de router over 7 Gigabit-poorten, zodat je de meest veeleisende technische producten een eigen bekabelde verbinding kunt geven.

Veiligheid boven alles

Naast bovengenoemde, indrukwekkende specs denkt NETGEAR ook aan de veiligheid van hun internetgebruikers. Het zit ‘m al in de naam van de Orbi RBK863S en de Orbi RBK763S: de ‘S’ staat voor safety. Zowel bij aankoop van de Orbi RBK863S  als de Orbi RBK763S krijg je een jaar NETGEAR Armor cadeau. Deze beschermt jouw huis tegen online bedreigingen. Dit antivirusproduct monitort activiteiten van en naar het internet, beschermt computers, beveiligingscamera’s, babyfoons en andere IoT-apparaten en signaleert externe bedreigingen. Veiliger wordt je internetomgeving niet!

Meer weten over deze WiFi-systemen? Klik op onderstaande links voor meer informatie:

Slim ouderlijk toezicht

“Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel”, luidt een alom bekend gezegde. Gelukkig geldt dat niet bij de WiFi-systemen van NETGEAR. De fabrikant van netwerkapparatuur heeft haar Orbi-routers namelijk voorzien van slim ouderlijk toezicht. Dankzij deze functie kan jij als ouder zijnde op verschillende manieren de online activiteiten van jouw kinderen beheren.

Veilige internetomgeving

Zo heb je in de eerste plaats controle over de internetverbinding van je kinderen. Is het etenstijd of moet jouw kleine aan de studie? Met het slim ouderlijk toezicht kan jij het internet op elk gewenst moment pauzeren. Bovendien kan je verschillende aangepaste profielen voor elk familielid aanmaken, zodat jij de online tijd per persoon kunt beheren.

Nog meer voordelen met Premium-abonnement

Wil jij jouw alziend oog nog meer zicht geven? Voor een bedrag van 7,99 euro per maand kan je gebruikmaken van nog meer handige functies van het slim ouderlijk toezicht. Zo kunnen Premium-gebruikers het internetgebruik en de websitegeschiedenis van hun kroost monitoren. Zit één van je kinderen op een ongewenste website? Met de blokkeerknop is dat voorgoed verleden tijd. Daarnaast kan jij inhoudsfilters instellen, die ongewenste inhoud blokkeren, én kunnen er tijdslimieten worden ingesteld die de bestede tijd aan social media, games of streaming kan beperken. Online opvoeden was nog nooit zo makkelijk!

Meer weten over het ouderlijk toezicht van NETGEAR? Klik dan op deze link.