Entertainment

Te weinig spanning en sensatie in je leven? Dit is dé gouden tip

Winner_Cam

Dit gevoel herken je misschien wel: je bent tussen de 35 en 50 jaar, de druk van verantwoordelijkheden groeit, en de opwinding in je leven lijkt te vervagen. Maar diep van binnen brandt er nog steeds dat verlangen naar avontuur en nieuwe ervaringen. En dat gevoel is begrijpelijk, maar gelukkig hebben wij dé gouden tip die er in één klap voor zorgt dat dit verlangen wordt omgezet naar realiteit. Check it out.

Muziek is de key

Je kent het misschien wel: op een gegeven moment heb je een leeftijd bereikt waarop de hoogtepunten wat schaarser worden. De druk van verantwoordelijkheden, denk aan werk, kinderen, eventuele sportverplichtingen, groeit en de opwinding in je leven vervaagt wat. Maar te midden van dat heb je nog wel steeds een verlagen naar avontuur en nieuwe ervaringen. En hoe kan je dat nu beter doen dan met muziek?

Muziek heeft immers de kracht om die vergeten opwinding opnieuw te ontdekken. Of je nu van Frank Sinatra of Drake houdt, het maakt iets in je los. Daarom slaat Eurojackpot de handen ineen met Mojo om dit festivalseizoen, dé bakermat van muziek, iets bijzonders te brengen op twee festivals in ons land.

Afgelopen weekend was het zover en vond één van onze favoriete Nederlandse festivals plaats: Pinkpop (op 21, 22, 23 juni 2024). Hier introduceerde Eurojackpot de Winner Cam, een ervaring die je terugvoert naar de energie en het plezier van vroeger. We weten dat muziek een grote rol speelt in het leven, en wat is een betere manier om je vuur te herontdekken dan midden in een bruisende menigte op één van de grootste festivals van Nederland?

Eurojackpot Winner Cam

Op diverse momenten gedurende Pinkpop scande de Eurojackpot Winner Cam het festivalterrein op zoek naar winnaars, mannen en vrouwen, die durven op te vallen en hun kans durven te pakken. Denk aan uitdagingen zoals luchtgitaar spelen of het tonen van de beste dansmoves. Deze spontane acts geven hen de kans om weer dat ongeëvenaarde winnaarsgevoel en een gevoel van opwinding te ervaren. Op het scherm begon een aftelklok te tikken gedurende de festivalpauzes. Het publiek kreeg een uitdaging op het scherm te zien en vervolgens ging de camera iedereen screenen, op zoek naar een winnaar die zijn of haar kans in de spotlights pakte. De winnaar van elke uitdaging verscheen groots op het scherm en ontving prijzen zoals 120 munten, VIP-upgrades of weekendtickets voor het volgende jaar. Da’s kicken! Maar het ging niet alleen om het winnen van prijzen, iedereen die gespot werd is een absolute winnaar, ongeacht de prijs.

Watch on YouTube

De Eurojackpot Winner Cam biedt voor jou een unieke gelegenheid om jezelf weer te zien als de avontuurlijke man die je stiekem altijd al bent geweest. Door deel te nemen aan deze spontane uitdagingen kun je jezelf en anderen laten zien dat je nog steeds die sprankelende energie bezit, zelfs als het dagelijks leven soms saai lijkt.

The Winner Club

Voor de echte durfals onder ons die echt helemaal wilden opgaan in het moment, was er ook nog de The Winner Club op Pinkpop. En geloof ons, dat was een ongekend feestje. En niet zomaar een feestje, maar eentje waarbij de prijzen je om de oren vliegen. Hier kregen bezoekers een silent disco koptelefoon en tien minuten om helemaal los te gaan. Een fantastische manier om samen met je vrienden even helemaal weg van de dagelijkse sleur te zijn. Aan het einde van de sessie stopte de muziek en werd een winnaar gekozen die extra muntjes kreeg. Eén keer per dag wordt de hoofdprijs van 120 munten uitgereikt. Als dat geen motivatie is! Maar ook hier geldt: elk gespotte man of vrouw is een winnaar, ongeacht de prijs.

The Winner Club is zogezegd dus een plek waar je jezelf kunt verliezen in de muziek en de energie van het moment. Het geeft je een winnaarsgevoel en biedt een mooie kans om weer die vlam te voelen die je misschien bent kwijtgeraakt. Door mee te doen, herontdek je niet alleen je eigen energie, maar deel je ook dit bijzondere moment met vrienden, waardoor jullie band nog sterker wordt.

Bospop

Het mooiste van alles: jij kan The Winner Club én Winner Cam binnenkort nog met eigen ogen, oren én heupen meemaken, namelijk op Bospop! Dit festival vindt 12, 13, 14 juli plaats in het Limburgse Weert. Dit festival trekt jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers. Mocht jij je, net als al die duizenden anderen, even helemaal willen laten gaan, scoor dan je tickets, en laat je heupen spreken! Dit is niet alleen een kans om te winnen, maar ook om samen een herinnering te creëren die een leven lang meegaat. Check de site van Eurojackpot voor meer informatie.

In samenwerking met Eurojackpot