Entertainment

Amsterdam Open Air is terug en hoe!

Amsterdam Open Air

Het festivalseizoen staat op het punt van beginnen. Na twee festivalloze zomers mogen we dit jaar weer helemaal los! Eén Nederlands festival mag absoluut niet ontbreken op je lijstje: Amsterdam Open Air. Goed nieuws: de laatste kaarten gaan deze vandaag in de verkoop!

Amsterdam Open Air is terug!

Na twee jaar afwezigheid keer Amsterdam Open Air op 4 & 5 juni 2022 terug op het Gaasperpark. Hét moment om weer samen te komen en te genieten van elkaar, creativiteit en muziek. Ook Amsterdam zelf heeft er zin in. Dat blijkt uit de grote hoeveelheid mensen dat al twee jaar de tickets in bezit houdt. Logisch, want dit festival wil je echt niet missen. Toch zijn er een handjevol tickets vrijgekomen. Deze gaan vandaag in de verkoop. Grijp je kans!

View post on Instagram
 

Een keiharde line-up met bekende namen

Met negen uitverkochte edities is Amsterdam Open Air vaste prik geworden op de festivalagenda. Ook de tiende editie gaat ongetwijfeld uitverkopen. Mede door de vaste horde fans, maar ook door de steengoede line-up. Hosting partners Kriss Kross Amsterdam, TRIBES, Afrolosjes, Palet, Lovelee, Island of Chi, Super Social, STRAF_WERK, Vunzige Deuntjes, Fault Sessions en nog veel meer zorgen voor een geslaagde line-up.

Meer dan alleen muziek

Muziek staat voorop, maar er is meer te doen tijdens Amsterdam Open Air. Zo kijk je je ogen uit door de spectaculaire stage designs, interactieve en creatieve installaties en kleurrijke parades. Verder kom je helemaal tot rust op het chill-out eiland en op het theaterpodium worden twee dagen lang spoken word, cabaret, lezingen, artist talks en meer gehouden. Radiozender TNP zendt het hele weekend live uit.

View post on Instagram
 

Scoor vandaag de laatste tickets op de website

Vanaf vandaag 12:00 gaan de laatste kaarten van Amsterdam Open Air in de verkoop. Scoor die tickets op Amsterdamopenair.nl en verzeker jezelf van de aanwezigheid op het beste festival van deze zomer!